TABARA
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudor oprescu
- Moderator
- tudor oprescu
- Moderator
Da despre pozele tale vorbeam.
An de an scade apa din ce in ce mai mult. Dar pana acuma lacul s-a umplut din nou primavara. Mai ales in primavara lui 2007 au trebuit sa dea drumul la baraj ceea ce nu mai vazusera locuitorii nici odata. Uite o foto cu barajul vazut din Mequi in ziua plecarii spre casa.

An de an scade apa din ce in ce mai mult. Dar pana acuma lacul s-a umplut din nou primavara. Mai ales in primavara lui 2007 au trebuit sa dea drumul la baraj ceea ce nu mai vazusera locuitorii nici odata. Uite o foto cu barajul vazut din Mequi in ziua plecarii spre casa.

- radumatica
- veteran
Privitor la gunoaie romani sint pe primul loc. Nu inseamna ca doar noi lasam gunoaie pe malul baltilor.Mai sint si alte natii.Am vazut gunoi lasat si de italieni,nemti etc.Dar in proportie de 80 % noi sintem de vina.Si asta ca aici in Spania in ultimii 2 ani a venit toata pleava romaniei, care nici acasa nu aveau nici un dumnezeu.SI nici nu le poti explica despre cum trebuie sa te porti intr-o societate.Dar asta este purul adevar. EU unul am ajuns sa fug de pe balta din cauza lor.Nu v-a puteti inchipui cita nesimtire au majoritatea in ei.Exemple ar fi multe.
@sebas,
se vad urme de nada de la Nash, in perioada asta nu e cam indrazneta incercarea?
se vad urme de nada de la Nash, in perioada asta nu e cam indrazneta incercarea?
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro