BALTI,CAPTURI SI TAXE
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
BALTI,CAPTURI SI TAXE
VA ROG sa scrieti informatii despre balti,taxe si capturi.
eu pot sa-ti spun 2.dragoiesti(pe la movilita faci dreapta si mai mergi cam 10-15 km).taxa e 200.000 si poti sa iei carasel la undita si lanseta..asta daca nu esti dotat cine stie cum.daca esti poti sa mergi pe bila..am fost acum vreo luna ..e frumoasa balta (cu stuf pe margine)si e si ceva peste..poti sa dai la bete prin stufulet ..frumos..si acolo e carasel ceva platica..mai rar ciortan..asta daca nu te duci de sambata , nadesti , plantezi etc..
fir intins !
fir intins !
-
- member
Nu baieti, omul se distreaza la carasei si ciortan la Giuvarasti-Izbiceni.
Am auzit ceva de Saftica dar poti incerca si la Hagiesti.
Dar dat fiind urarile de mai sus (la care ma alatur) poti incerca cel mai sigur in piata la Obor sau la Metro

Am auzit ceva de Saftica dar poti incerca si la Hagiesti.
Dar dat fiind urarile de mai sus (la care ma alatur) poti incerca cel mai sigur in piata la Obor sau la Metro

Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
Sun Tzu
Si am uitat sa-ti dau un pont Gozo - e o balta la Samurcasesti - beton frate !! La carligul gol am luat in joaca 2 piese de vreo 28 kg - care au venit singuri la minciog - pentru ca am uitat sa-ti spun - au pestii astia un respect fata de cei care platesc de zici ca sunt dresati . Am nadit cu sos de meduze amestecat ( dar fara fierbere ! ) cu coceni de porumb - iar din pasta rezultata am facut 1/2 - 1/2 si prima parte am facut-o cu sos de ardei iute iar a doua cu vitamine Kraft ! Se pare ca la vitamine marge mai bine - dar vezi sa cumperi de alea roz ca alea albe sunt expirate ( chiar am facut plingere la OPC ) . In rest carlige numarul 24/0 - fir textil 1 lb si plumb de 250 grame . Am avut probleme sa gasesc carlige asa mari - dar vezi daca nu are Iliuta pe site !! Fir Intins si sa-mi dai pe privat ce ai facut !!