Salut nyaguly,nyaguly scrie:
Lanseta Mitchell Carp Passion
Lanseta Sert Sedna
Lanseta Sert Karax
Lanseta Lineaeffe Pronto Carp
Lanseta Shimano Alivio 12' 3lbs
Baracuda Mustang,3,90,3,5lbs.
Lansete CORMORAN UK Carp Eliminator 3.60m/3lbs
Mulineta Cormoran XE 4000
Mulineta Lineaeffe X-File 70
Mulineta Sert Oracle 6005FD
Mulineta Sert Run Teck 9005 FD
Mulineta Banax Helicon 5600 NF
Dupa parerea mea, cele mai valabile din ce ai aratat tu acolo sunt astea:Mitchell Carp Passion, Shimano Alivio, CORMORAN UK Carp Eliminator. In afara de Baracuda, le-am tinut pe toate in mana, iar cu Sert, Alivio si Eliminator am aruncat. Cormoran Eliminator imi pare cea mai ok dintre ele. Cat despre Baracuda: poti oricand avea surprize cu ele, nu ai o calitate garantata.
La mulinete opinia mea este sa eviti Sert Oracle. Am aruncat cu Run Teck, merg satisfacator, au tambur long cast, titanizat, capacitate mare, etc. La pretul acela, Cormoranul e ok, repet, la pretul acela (cred ca undeva la 90-100 RON). Lineafe nu o cunosc, dar eu nu am incredere in mulinetele linea de felul meu. Banaxurile nu mai sunt ce au fost odata, calitativ au scazut foarte mult, nu mai baga in ele materialele de calitate de altadata. Ia in calcul OKUMA POWERLINER, e senzationala la pretul ei (cca 170 RON), o spun pentru ca le-am incercat si cred ca nu gresesc. Are bai-runnerul f bun, capacitate mare la tambur, tamburul titatinizat, bobineaza firul foarte bine.
Ovidiu