pescuit giurgiu sau olt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
pescuit giurgiu sau olt
Puteti sa ma ajutati cu un sfat.unde se prinde mai bine la giurgiu pe canal sau pe olt la giuvarasti.astept comentari
Daca vrei sa prinzi crap pe canalul din giurgiu nu prea sunt multe sperate,daca vrei cars mare si poate ciortan atunci merita...Nu stiu locatia din olt,dar pot sa spun ca pe canal la giurgiu nu merita sa vii daca esti in cautare de crap(este stiuca,avat,platica,caras,salau,biban si mai rar ciortan)...Joi am fost la pescuit pe canal si am prins doar 3 bibani la stilul Match,dar putin mai incolo de mine niste oameni prindeau caras cam la 200 pana in 500g,au prins vreo 3kg
Groapa de cenusa
Incearca la groapa de cenusa,eu am luat crap de 9 kg,este si somn mare,mananca numai la boaba si patratica.
- Gabriel BOGDAN
- junior member
Joi vreau sa ma duc la pescuit pe groapa de cenusa,ultima data cand am fost acolo(adica anu trecut in toamna) am scapat un crap cam de 3-4 kg(la ochiometru)...Balta e cam salbatica nefiind pescuita intens(din cauza amplasamentului si din cauza ca au fost poluata) si nici nu a fost braconata(cel putin cu navoadele deoarece este apa prea adnca)...unele specii din cauza poluarii au disparut salau,parca si bibanul,tenul e mai rar,dar au ramas speciile mai rezistente crapul,carasul,somnul(exista chiar un mit despre un somn urias de cateva sute de kg...bazaconii deale pescarilor)....Dar mai sunt si pesti care pot 'salva' o partida ca regina si oblete...Balta are un nr. respectabil de ani de cand exista deacea banuiesc ca sunt si monstri de crap in ea,sper ca maine sa dau lovitura
P.S. GABRIEL cred ca boss se refera la crap ca trage la boaba si patratica,sau nam perceput eu bine si vrea sa fie un fel de gluma observativa...Cu respect Nutza Pedros
P.S. GABRIEL cred ca boss se refera la crap ca trage la boaba si patratica,sau nam perceput eu bine si vrea sa fie un fel de gluma observativa...Cu respect Nutza Pedros