Recomandari cort 1 persoana
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- boosterman
- veteran
-
- senior member
-
- junior member
Eu am cortul de la Prologic-Spiderdome si este exact la fel cu cel din foto.Nu am avut niciodatä probleme cu condensul.Poate din cauza materialului.Nu uita cä in fatä pe usä ai o plasä prin care se face circulatia aerului.George-Alexandru scrie:Degeaba e frumos daca nu are aerisiri,va face condens la greu.
Make your dream!!!
-
- senior member
depinde si la ce temperaturi la/i folositEUGEN-DD scrie:Eu am cortul de la Prologic-Spiderdome si este exact la fel cu cel din foto.Nu am avut niciodatä probleme cu condensul.Poate din cauza materialului.Nu uita cä in fatä pe usä ai o plasä prin care se face circulatia aerului.George-Alexandru scrie:Degeaba e frumos daca nu are aerisiri,va face condens la greu.
APCR-CS CARPZONE
-
- junior member
Stai linistit cä cortul meu a fost mult plimbat prin Europa si pe toate anotimpurile.Orcum cind este frig folosesc si overwrap la el.Sint foarte multumit si sincer nu il dau pe nimic altceva.George-Alexandru scrie:depinde si la ce temperaturi la/i folositEUGEN-DD scrie:Eu am cortul de la Prologic-Spiderdome si este exact la fel cu cel din foto.Nu am avut niciodatä probleme cu condensul.Poate din cauza materialului.Nu uita cä in fatä pe usä ai o plasä prin care se face circulatia aerului.George-Alexandru scrie:Degeaba e frumos daca nu are aerisiri,va face condens la greu.
Make your dream!!!
-
- senior member
-
- junior member
Nu pot sä väd pozele dar cea mai mare problemä la corturi este materialul.Oricum dacä este furtunä nu ai cum sä le deschizi.Un cort cu cit are mai multe imbinäri si lipituri are viatä mai scurtä.George-Alexandru scrie:uite la cortul meu cate aerisiri am si sa stii ca mai face condens cateodata
Make your dream!!!
-
- senior member