Recomandari cort 1 persoana
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
-
- senior member
-
- senior member
- mariancarp
- member
daca nu ma insel cred ca este QUAD 2 MAN CONTINENTAL cu Warp ajunge pe la vreo 2000ron(m-am corectat) ,eu l-am vazut pe balta e imens
Ultima oară modificat 25 Ian 2008 09:14 de către mariancarp, modificat 1 dată în total.
mariancarp scrie:daca nu ma insel cred ca este QUAD 2 MAN CONTINENTAL cu Warp ajunge pe la vreo 200 ron ,eu l-am vazut pe balta e imens

Unde gasesti asa "scump"???
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
- marian_oprea
- member
George, faptul ca face condens nu trebuie sa te mire. Absolut orice cort cu o singura foaie face condens. Pana si Campmor-ul ( aka Africa de Sud) are tendinta de a condensa pe interior. De aceea, pretul sensibil mai mic al Quad-ului este normal, pentru ca foloseste in final ceva mai mult de jumatate din materialul textil al unui cort cu foaie dubla.
Si totusi nu e chiar asa. Eu am Trakker Armo 2 , si nu face condens. Poate acuma iarna, dar primavara sau toamne, nietmarian_oprea scrie:George, faptul ca face condens nu trebuie sa te mire. Absolut orice cort cu o singura foaie face condens.

Oricum nu se poate compara materialul de la Trakker (Aquatexx) cu material de cort ieftin