Misto faza cu cupa de nadire, nu stiam ca poate zbura atata. N-ati facut o comparatie si cu racheta?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
De la stanga la dreapta:teacher64 scrie:Super! Felicitari!!!! Inca ceva: daca tot ati facut poza aia de grup si ati scris numele participantilor, identificati-i pe poza! Sa stiu si eu de cine ma feresc pe balta, sa nu ma pun vizavi de el, si sa iau vreun "130g" in mecla!![]()
In afara de Cristi, n-am recunoscut pe nimeni.
Misto faza cu cupa de nadire, nu stiam ca poate zbura atata. N-ati facut o comparatie si cu racheta?
Arunci peste 170 metri cum a facut Popescu anul trecut la Darvari . Daca te uiti la el , e cit un picior de-al meu sau de-al lui Yamaha ( nu te supara Radule ! ) , dar baiatul baga la greu si are TEHNICA ! De fapt si Mark Hutchinson nu e vreun luptator de K1!Razvan.D scrie:si daca ai tehnica si nu ai forta ce ai facut?mirceaef scrie:tehnica n-are nici o vinaRazvan.D scrie: nu zic ca nu se poate dar totul depinde de inaltimea fiecaruia plus forta