Sacos, Timis

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 30 Ian 2008 11:07

Pe banatul.eu se fac inscrieri pentru un concurs de stationar la Topolovat, in aprilie-mai. Cativa am incercat sa sugeram si un concurs de crap ( ma rog, ciortan), de barem 24 ore, pe Sacos2, exclusiv C&R. Mi s-a spus ca sigur nu s-ar strange mai mult de 5-6 concurenti. Vreau sa-i contrazic pe baieti :mrgreen: Ce spuneti, chiar nu ne-am strange 15-20-25 echipe a cate 2-3 oameni din Timis si imprejurimi? Cu o taxa de participare omeneasca, cat sa acopere taxa baltii si eventual ceva premii in scule de pescuit si masa de dupa. ;-) Eu sigur as aduce inca 4-5 doritori.
O asemenea manifestare ar fi de un real folos, ne-am cunoaste si personal cei interesati de crap, poate o punem de un club specializat si in timp reusim sa ne amenajam o balta dupa gust.
Caprele, gusti, doruletz, jenel, stefanovici, tibi si bineinteles lugojenii, ce spuneti?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 30 Ian 2008 11:50

ne bagam :lol: poate asta e inceputul :lol:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 30 Ian 2008 13:18

Ar fi o treaba buna , chiar excelenta ! Sugerez ca trei zile de concurs ar fi ideal !
Powered by two rods

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 30 Ian 2008 15:33

teacher64 scrie:Pe banatul.eu se fac inscrieri pentru un concurs de stationar la Topolovat, in aprilie-mai. Cativa am incercat sa sugeram si un concurs de crap ( ma rog, ciortan), de barem 24 ore, pe Sacos2, exclusiv C&R. Mi s-a spus ca sigur nu s-ar strange mai mult de 5-6 concurenti. Vreau sa-i contrazic pe baieti :mrgreen: Ce spuneti, chiar nu ne-am strange 15-20-25 echipe a cate 2-3 oameni din Timis si imprejurimi? Cu o taxa de participare omeneasca, cat sa acopere taxa baltii si eventual ceva premii in scule de pescuit si masa de dupa. ;-) Eu sigur as aduce inca 4-5 doritori.
O asemenea manifestare ar fi de un real folos, ne-am cunoaste si personal cei interesati de crap, poate o punem de un club specializat si in timp reusim sa ne amenajam o balta dupa gust.
Caprele, gusti, doruletz, jenel, stefanovici, tibi si bineinteles lugojenii, ce spuneti?
Ce-mi place de tine profesore ca stai cu fundu' in doua farfurii,ce citesti acolo postezi aici,acolo ati pica destele sa scrii asta.Stiai bine ca ma refer la cei care posteaza aici si sint inscrisi si acolo dar nu vor din diferite considerente sa-si faca aparitia pe forumul Banatului.Si asa cum am scris acolo dovedeste ca scoti tu 15-20-25 de echipe si esti mare , eu scot palaria in fata ta.Daca tot vrei sa facem si un club i-ai anuntat pe baieti ca ti-am adus toata documentatia necesara infiintarii clubului sau macar ai citit despre ce este vorba? :evil: Ne-am bucura toti daca si cei de aici ne-ar onora cu vizite din cind in cind pe Banatul.ro

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 30 Ian 2008 15:52

teacher64 scrie:
Dan Pop-Coman scrie:Am fost intr-o zi recent in recunoastere :D nu stiu cat e de adevarat dar pescarii vorbeau ca s-a recoltat de pe balta 1.Nu prinsese nimeni nimic.
Dane, nu ca tin cu ei, nici mie nu-mi prea place sacosul, dar balta 1 e asa de mare, cu atata vegetatie submersa ca e aproape imposibil sa recoltezi fara s-o golesti de apa. Pur si simplu sindromul "pomului laudat". Cat poa' sa tina 10-12 tone de crap, cand ai zilnic vreo 100 pescari, care in zilele bune scot cate 10-15-20 buc de caciula? Ma rog, unii se elibereaza, dar... :roll:
Numai intr-o zi de iunie, paznicul de la ghereta taiase chitante pentru 560 kile. Basca ce se fura.
( intre noi fie vorba, intr-o zi langa mine dadea la caras un tzigan. La fiecare crap peste 2 kile ce-l prindeam, venea la mine sa i-l dau pe cate o bere. Ma rog, dupa 4-5 beri, mi-a zis ca n-are nici cea mai vaga intentie sa-i plateasca la poarta, si ca-mi scoate si mie un sac de crap, daca vreau. Nu am vrut, da' nici peste nu i-am mai dat.)
Nu s-a recoltat nimic dar pe lacul 1 sa construit un tzarc in apa unde se tin pestii pentru vinzare si asa sa ajuns la dezinformare.Din contra in primavara se va popula lacul nr.2 cu crapi mai mari si se vor organiza si concursuri.De umblat la apa sa umblat, pentru nu au avut grija sa curete sifoanele si cind au facut asta inevitabil au pierdut si apa din lacuri dar nu a fost o treaba facuta ca sa nu se prinda peste,intentia este sa se scoata peste din lacuri nu sa se saboteze pescarii,dar sa intimplat exact pe dos.Cu furatul stiti si voi pe cati au prins, fara numar,fara numar....

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 30 Ian 2008 20:47

[quote="marius.tim]Ce-mi place de tine profesore ca stai cu fundu' in doua farfurii,ce citesti acolo postezi aici,acolo ati pica destele sa scrii asta.[/quote]
Uite ce m-a trecut capu' sa scriu la primul impuls! :evil: Si ma mai mir ca se transforma forumurile in balacareli serioase si dusmanii ciudate :D :D :D

Marius... scuze, dar esti rau! daca asta ai inteles... :shock:
E molipsitoare kestia?! stii tu care... ;-)
Deshid un topic cu chestionar despre concurs? :mrgreen:
Nu ne putem, totusi, imparti in doua, Lugojenii si Timisorenii, sau cel putin nu la nivel de banateni. Indiferent de contrele si (anti)simpatiile individuale. Apropo: Mi-esti tare simpatic, la fel si Edi si Cucu, hai sa nu stricam aceasta prima impresie! Si n-are nici o conotatie sexuala, asa ca fundul meu sta in propria mea farfurie, stai linistit! Si e bine sigilat. :mrgreen:

Cred, totusi, ca se poate. AICI, si nu numai in Regat.
Si se pot inscrie banateni si nefiind membri ai banat.ro.
Doar am vorbit despre motivele dezbinarilor, sper ca nu vre(t)i sa le facem publice, meritam mai mult. :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 30 Ian 2008 21:16

Luuuuuuunga mai este iarna asta :D ,propun sa inchidem forumurile pe timp de iarna :mrgreen:

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 30 Ian 2008 21:50

@teacher64. Va invit pe toti banatenii la concursul DJ CRAP .Distanta nu e asa mare...si daca veniti in grup ;-) va facem o reducere la inscriere :-) Dupa cum ati citit ,nu e un concurs de" pretentii "si va asteptam cu drag. :bere: :idea:

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 31 Ian 2008 06:37

Doru Ionica scrie:@teacher64. Va invit pe toti banatenii la concursul DJ CRAP .Distanta nu e asa mare...si daca veniti in grup ;-) va facem o reducere la inscriere :-) Dupa cum ati citit ,nu e un concurs de" pretentii "si va asteptam cu drag. :bere: :idea:
Multumim pentru invitatie! Unde gasim amanunte?

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 31 Ian 2008 09:26

@teacher.Detalii la Competitii,concursuri__DJ CRAP-cupa olteniei

Scrie răspuns