Magazin on-line
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Magazin on-line
Iliuta mi se pare mie sau in ultimu timp nu mai improspatezi stocul de aditivi de la firme ca Nash, Nutrabaits,BCB,etc? Vad ca au aparut cele de carp trend in mare parte. Ce imi poti spune despre firma asta? Multumesc! www.xxx.ro/stationar
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:24 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Iliuta Goean
- maniac
nutrabaits vor mai intra saptamana viitoare, nash si bcb nu mai aduc
carp trend este firma mea, m-am apucat de productie, ingrediente, nade, momeli, aditivi si plumbi pt crap, comparati produsele mele cu cele ale firmelor renumite si spuneti-mi si mie ce parere aveti,
plus produse luate bulk de la producatori si ambalate sub brandul meu, toate sunt super calitate.
deocamdata le-am dat la testat (dupa ce le-am incercat eu cativa ani) direct in concurs (la hobaia), rezultatele nu au fost rele
un loc 1, manoiu-preda, sectorul B
cel mai mare peste, guguianu-denk
carp trend este firma mea, m-am apucat de productie, ingrediente, nade, momeli, aditivi si plumbi pt crap, comparati produsele mele cu cele ale firmelor renumite si spuneti-mi si mie ce parere aveti,
plus produse luate bulk de la producatori si ambalate sub brandul meu, toate sunt super calitate.
deocamdata le-am dat la testat (dupa ce le-am incercat eu cativa ani) direct in concurs (la hobaia), rezultatele nu au fost rele
un loc 1, manoiu-preda, sectorul B
cel mai mare peste, guguianu-denk
Ultima oară modificat 24 Iun 2004 20:54 de către Iliuta Goean, modificat 1 dată în total.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
Iliuta s-au ratacit pe drum produsele de la Nutrabaits?! Ca vad ca nu mai apar... www.xxx.ro/stationar
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:25 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Iliuta Goean
- maniac