lanseta din trei bucati Energoteam president dx kevlar
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
lanseta din trei bucati Energoteam president dx kevlar
Re: lanseta din trei bucati Energoteam president dx kevlar
de ce ai luat-o atunci?ghita scrie:ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta lanseta, este buna de ceva? sau am arucat banii in vant-inca nu am incercat-o , am cumparat-o de cateva saptamani , dar parca nu prea imi inspira incredere
- Dan Cotelici
- veteran
Re: lanseta din trei bucati Energoteam president dx kevlar
Am avut asa ceva acum 5-6 ani.ghita scrie:ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta lanseta, este buna de ceva? sau am arucat banii in vant-inca nu am incercat-o , am cumparat-o de cateva saptamani , dar parca nu prea imi inspira incredere
E riscant sa fortezi aruncarile cu plumb peste 100g .
Second BEST is FIRST loser
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Cotelici
- veteran
Sa nu se inteleaga din postarea mea ca le consider proaste.
Pe mine m-au servit cu brio.Le imperecheasem cu Banax Helicon 5600 si fir cortest cormoran de 30.
La vremea respectiva atat mi-a permis bugetul, raportul pret calitate s-a demonstrat a fi foarte bun si mi-am rezolvat si problema legata de spatiu la transport.
Nici o problema sa scoti cu ele peste mare.Nu am rupt nici una la aruncare dar, asa cum am mai spus, cu plumb de 100 am avut tot timpul impresia ca sunt la limita....
Pe mine m-au servit cu brio.Le imperecheasem cu Banax Helicon 5600 si fir cortest cormoran de 30.
La vremea respectiva atat mi-a permis bugetul, raportul pret calitate s-a demonstrat a fi foarte bun si mi-am rezolvat si problema legata de spatiu la transport.
Nici o problema sa scoti cu ele peste mare.Nu am rupt nici una la aruncare dar, asa cum am mai spus, cu plumb de 100 am avut tot timpul impresia ca sunt la limita....
Second BEST is FIRST loser
Salutare!
Salutare!
Sunteti amabili sa dati ceva exemple pentru"muritorii de rind"
de lansete din 2 bucati (3,5 lb)la preturi cit mai aceptabile ....
A incercat careva Mustangu de 3,9 si 3,5 lb de la Baracuda
Orice ajutor ii bine venit.
Respecte!
Sunteti amabili sa dati ceva exemple pentru"muritorii de rind"
A incercat careva Mustangu de 3,9 si 3,5 lb de la Baracuda
Respecte!
Fir intins!
- boosterman
- veteran
Re: Salutare!
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... c&start=90Cata scrie:Salutare!
Sunteti amabili sa dati ceva exemple pentru"muritorii de rind"de lansete din 2 bucati (3,5 lb)la preturi cit mai aceptabile ....
A incercat careva Mustangu de 3,9 si 3,5 lb de la Baracuda![]()
Respecte!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.