senzor energoteam

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
danr
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Feb 2008 13:15

va avea si totalfishing foarte repede

eu va recomand sa va ganditi totusi si la seturile Laserfish

bubioli
new member

Mesaj de bubioli » 08 Feb 2008 15:41

Nu stiu daca subiectul asta are loc aici, dar am si eu o intrebare:
Ce diferenta sunt calitativ vorbind intre cele doua avertizoare (energoteam - laserfish),fiindca eu greu m-am hotarat la energoteam.

De ce? enrgo team are posibilitate de legatura swinger iluminated, laserfish nu are (presupun ca de asta este mai ieftina).

Mai mult , despre energoteam am citit numai bune de la folositori, dar de laserfish inca nu am citit pareri.

Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Feb 2008 15:59

referitor la calitate se poate trage o parere doar daca raspunde un numar mare de subiecti care au utilizat produsele macar un sezon :lol:

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 08 Feb 2008 17:11

Cele de la Energo le-am achizitionat anul trecut la pretul de 30 000 forinti de la unguri.Ce sa va spun.Sunt niste senzori perfecti privind raportul pret-calitate.Le-am folosit pe ploaie,vant,furtuna,inghet si nu le pot reprosa absolut nimic.Statia cu care sunt dotati este perfect valabila;are bataie de cel putin 200 m, verificati.Bateriile,sa va spun sincer,nu le-am inlocuit niciodata.Voi vedea ,acum la inceput de sezon daca le voi schimba sau nu.Deci ,in concluzie sunt niste senzori buni,si i-as recomanda cu incredere oricarui pescar...de crap.Respecte.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

bubioli
new member

Mesaj de bubioli » 08 Feb 2008 18:57

Inseamna ca nu a fost degeaba , ca sa ma documentez aproape o luna , ca sa aleg avertizoarele.

V-as sfatui, cei incepatori (ca mine, am catva ani dar inca nu ma consider profesionist) sa va documentati intai si dupa aia sa cumparati.

Respecte

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 08 Feb 2008 19:17

madelul Laserfish este un model comun si este fabricat in china si vandut sub mai multe firme,FL mastercarp,baracuda,laserfishsi si mai sunt vanduti si in europa fara nici o denumire.FL pe care personal ia/m testat sunt vanduti la set de patru plus statie si costa 2 milioane.sunt buni numai ca au si ceva dezavantaje cum ar fi lipsa mufei pt swingerele cu led,nu au buton de reglat macar volumul sonorului la statie nu mai zic tonalitate si nu in ultimul rand bateriile folosite la acest model care se gasesc mai greu si sunt scumpe iar statia are 4 astfel de baterii care se consuma foarte repede.de functionat functioneaza perfect si la minus 7 grade dar are dezavantaje.mai prost este faptul ca cei inscriptionati cu laserfish sunt vanduti la set de 3 ca sa fim obligati sa cumparam 2 seturi in caz ca folosim 4 lansete.si in incheiere inca un posibil dezavantaj este faptul ca nu au reglaj al frecventei statie=avertizori.din acest motiv am sa aleg energo in detrimentul laserfish,iau setul de 3 cu statie si mai pot lua cati senzori vreau,le setez frecventa si canta la unison pe aceiasi statie.
APCR-CS CARPZONE

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 08 Feb 2008 19:59

voicua scrie:Cele de la Energo le-am achizitionat anul trecut la pretul de 30 000 forinti de la unguri.Ce sa va spun.Sunt niste senzori perfecti privind raportul pret-calitate.Le-am folosit pe ploaie,vant,furtuna,inghet si nu le pot reprosa absolut nimic.Statia cu care sunt dotati este perfect valabila;are bataie de cel putin 200 m, verificati.Bateriile,sa va spun sincer,nu le-am inlocuit niciodata.Voi vedea ,acum la inceput de sezon daca le voi schimba sau nu.Deci ,in concluzie sunt niste senzori buni,si i-as recomanda cu incredere oricarui pescar...de crap.Respecte.
ii am si eu tot de un sezon luati din ro.si au trecut prin ceea ce ai spus tu voicua plus ca unul a facut o baie dupa care nu a avut nimic de suferit.deci super senzori,super pret ;-)

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 08 Feb 2008 20:19

,si eu folosesc de un sezon avertizoarele de la energoteam sunt foarte bune,nu am avut probleme cu ele nici in ploaie torentianla,plus nu mananca bateria iar se gasesc baterii mult mai usor decat cele de la laserfish , am avut si avertizoare ca cele de la laserfish si am fost tare bucuros cind am gasit un cumparator

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 08 Feb 2008 21:26

George-Alexandru scrie:din acest motiv am sa aleg energo in detrimentul laserfish,iau setul de 3 cu statie si mai pot lua cati senzori vreau,le setez frecventa si canta la unison pe aceiasi statie.
Prietene,daca ii iei si nu esti multumit de ei, sunt dispus sa ti-i cumpar . Respecte.
Ultima oară modificat 09 Feb 2008 20:04 de către voicua, modificat 1 dată în total.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2008 11:37

mai prost este faptul ca cei inscriptionati cu laserfish sunt vanduti la set de 3 ca sa fim obligati sa cumparam 2 seturi in caz ca folosim 4 lansete
exista laserfish si cu 3 si cu 4

pana la urma laserfish cu 4 costa 349 RON iar energoteam cu 4 costa 496 RON
este o diferenta de approx. 150 RON care se justifica exact prin lipsa ( sau prezenta ) acelor optiuni despre care s-a vorbit

deci Laserfish sunt pentru un buget mai limitat sau pentru cei care considera ca nu merita sa plateasca in plus pentru diferenta de optiuni

Scrie răspuns