POP-UP RIG (varianta) - Constructie pas cu pas
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
- boosterman
- veteran
Da` carcotasi mai sunteti, se chinuie omul si face un topic si voi sariti toti cu .. tastatura pe el. Matrix a prezentat, fiecare ar trebui sa traga concluzii sau invataminte, nu
Oricum e singurul care posteaza si a postat IMAGINI cu monturi pentru pentru incepatori si nu numai, deci MACAR pentru asta RESPECTE
Oricum e singurul care posteaza si a postat IMAGINI cu monturi pentru pentru incepatori si nu numai, deci MACAR pentru asta RESPECTE
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- Vali Bonto
- junior member
Felicitari Matrix ! Se vede ca esti intr-adevar pasionat de pescuit si monturi.Mergi inainte..
http://www.xxx.ro
Senior Crap Club
Senior Crap Club
Topicul lui Matrix este mai mult unul de TEHNICA, de constructie pentru o montura. Din cate am observat nu lauda montura pentru Super Eficacitate. Asa ca ar trebui sa vedem si noi doar partea tehnica. Daca functioneaza, daca o sa o incercam, daca am avut sau nu rezultate o sa vedem pe balta. Inca o data Felicitari Matrix pentru prezentare.
Banksy
-
- member
Sigur nu era o stiuca???carprom scrie: Nu mai folosesc de cind mi sa rupt de la mijloc la un peste mare
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro