La o partida de pescuit la crap de 2-5 zile...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
La o partida de pescuit la crap de 2-5 zile...
timpul liber cum il petreceti?pescuiti cu match sau varga dupa albitura sau ....?
- boosterman
- veteran
Eu personal : sprit si somn de voie.....Traiasca cel ce a inventat senzorii cu statie!!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Eu unul, daca prind atunci ma gandesc cand trebuie si cat trebuie sa mai nadesc pentru ca pestii sa nu plece de pe locul meu.
Daca nu am activitate, atunci ma gandesc unde am gresit, ce trebuie sa fac pentru a imbunatati sansele, urmaresc apa sa vedem pe unde sunt pestii, se hranesc sau doar se joaca, etc. Ganduri multe si strategii. Asta este situatia cea mai strasanta si obositoare.
Daca nu am activitate, atunci ma gandesc unde am gresit, ce trebuie sa fac pentru a imbunatati sansele, urmaresc apa sa vedem pe unde sunt pestii, se hranesc sau doar se joaca, etc. Ganduri multe si strategii. Asta este situatia cea mai strasanta si obositoare.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Eu unul...astept.Astept sa traga pestele,intins sau sezand,langa o berica aburinda si o punga de seminte(cica pentru a nu fuma in exces).Cu toate ca asteptare se poate prelungi,eu o consider una benefica si placuta.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
-
- junior member
eu astept,astept si iar astept
dar contstant urmaresc ce se intampla pe balta cu toate ca nu intotdeauna musca atunci cand il vad si ii pun la bot nada
,anul trecut am albit intr-o zi cat in 7
,l-am vazut unde sarise de 2 ori la un interval de 10 min si am dus o lanseta in acel loc (mai bine stateam cuminte
)de cand am pus lanseta si pana am plecat a mai sarit de 3 ori fara sa puna botul
....
,altfel se mai intampla sa chem colegu cu betele de stiucarit (nu e genul meu
)arunc de 3-4 ori si gata m-am plictisit