Nu am primit nici un mesaj pe mp alex!!alex_mures scrie:romi
vezi ca ti-am scris pe MP
caut partener
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: adi oprea
''AR PUTEA FI !''adi.oprea scrie:alexalba scrie:as vrea sa vii acolo,ar fii prima oara cind voi da lectii de pescuit

Fara porumb si barcute iar cteno nu se puncteaza . ! ?

Sa vad cine se baga si vin (sa beau berea).
pai,fara porum inseamna sa merg si sa dorm acolo vreo citeva zile si sa ma intorc acasa asa cum am plecat
Tu crezi ca imi ploua in casa si nu pot sa dorm?
pai ,fara porumb ar insemna sa merg sa dorm pe balta vreo citeva zile si sa ma intorc cum am plecatadi.oprea scrie:''AR PUTEA FI !''alexalba scrie:as vrea sa vii acolo,ar fii prima oara cind voi da lectii de pescuit![]()
![]()
Fara porumb si barcute iar cteno nu se puncteaza . ! ?![]()
Tu crezi ca imi ploua in casa si nu pot dormii acasa?
- Dani Hentiu
- maniac
Prietene Adi, nu te "arunca" prea tare ca te uzi. Stii de ce a promis Voicua ca cinsteste castigatorul ? Pentru ca va castiga el.......si eu sunt partenerul lui.adi.oprea scrie:''AR PUTEA FI !''alexalba scrie:as vrea sa vii acolo,ar fii prima oara cind voi da lectii de pescuit![]()
![]()

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
Raducu,mi-ai luat o piatra de pe suflet...raducu scrie: Prietene Adi, nu te "arunca" prea tare ca te uzi. Stii de ce a promis Voicua ca cinsteste castigatorul ? Pentru ca va castiga el.......si eu sunt partenerul lui....... deci berea ramane in interiorul echipei

Ultima oară modificat 14 Feb 2008 07:45 de către voicua, modificat 1 dată în total.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
1.Atunci vin si eu runer la voi daca ma luatiraducu scrie:Prietene Adi, nu te "arunca" prea tare ca te uzi. Stii de ce a promis Voicua ca cinsteste castigatorul ? Pentru ca va castiga el.......si eu sunt partenerul lui.adi.oprea scrie:''AR PUTEA FI !''alexalba scrie:as vrea sa vii acolo,ar fii prima oara cind voi da lectii de pescuit![]()
![]()
...... deci berea ramane in interiorul echipei

2.@daniel-daca e nevoie punctam de la 1 kg (dar sa fie crap)
3.Am vazut doar comentari nu si lista celor prezenti
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
Tu sti mai bine decat mine ca cel putin 2 tipuri de bile prind crap si de acoloalexalba scrie:Adi fara porumb la Iernut ar insemna sa merg sa dorm acolo vreo citeva zile si sa ma intorc cum am plecat
tu crezi ca mie imi ploua in casa si nu pot dormii linistit acasa?

1.S&O
2.Bile indiferent de care daca-s de la campioni

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi