Ce este de facut cu cei care fura crapii ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Vreau sa ma lamureasca cineva; cum poti sa vii cu un nume ca a luat peste dintr-o balta unde se practica c&r fara dovezi clare si daca stie cineva, atunci de ce a lasat sa treaca atata timp.Atentie se creiaza un precedent f.periculos. Asta inseamna ca daca vrei sa-i faci rau nustiu cui, doi spun ca l-au vazut pe x sau pe y luind peste.
-
- junior member
eu cred ca de la genul acesta de mentalitate pleaca totul. ( am citat o postare dar sunt mai multe similare. sa fie clar, nu am nimic cu alex-mures, combat ideea!)alex_mures scrie:Matrix
perfecta dreptate,in jud. Mures cum depilda stii se intimpla la fel, noi eliberam pestii iar ei in toamna recolteaza,cine e fraieru(scuze de expresie)?
daca mergem la ski la poiana brasov si aflam ca in primavara copos (patronul partiei) vinde instalatia de cablu la fier vechi, plecam si noi acasa cu un tele-scaun si vreo cativa metri de cablu?!?

APCR
- George Iorga
- maniac
Ei...Alex a facut greseala ca a pomenit cuvantul "fraier" ,in contextul in care se discuta de balti in regim de C&R ( implicit concursuri )! Din punctul meu de vedere pe aceste balti nici clientii nici patronii nu sunt fraieri ! Pe restul baltilor patronii sunt fraieri daca-si vand reproducatorii iar pescarii sunt fraieri daca merg pe conceptia prezentata de Andrei (iau peste acasa...maine nu mai apuc sa iau, ca ia patronu tot ...si poimaine nu mai vin la peste ca nu mai am ce prinde !) Daca tot eliberam pestii cu speranta ca-i vom mai prinde o data , atunci sa ne tinem de vorba aia ...speranta moare ultima !
Tuturor toate cele bune !
Tuturor toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
@andrei senzor
Parerea mea este ca aceste nume trebuiesc facute publice din urmatoarele motive:
Legea 301/2004 RECTIFICARI
Articolul 257 alineatul A - Abuz de incredere prin fraudarea creditorului.
Articolul 253 alineatul C - Talharia calificata.
fara suparare sper sa dea de gandit celor cu asemenea intentii..............!!!!!!!
Parerea mea este ca aceste nume trebuiesc facute publice din urmatoarele motive:
Legea 301/2004 RECTIFICARI
Articolul 257 alineatul A - Abuz de incredere prin fraudarea creditorului.
Articolul 253 alineatul C - Talharia calificata.
fara suparare sper sa dea de gandit celor cu asemenea intentii..............!!!!!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
-
- member
- Vali Bonto
- junior member
Danezu a scris:
Sint de acord.Problemele astea nu se vor rezolva pina ce nu vom stii numele lor.Asta daca cineva ii va prinde...Parerea mea este ca aceste nume trebuiesc facute publice din urmatoarele motive
http://www.xxx.ro
Senior Crap Club
Senior Crap Club
Uite o situatie "mai delicata", as zice. Am pescuit pe o balta unde platesti 50Ron/24 ore si ai voie sa iei acasa 3 kile de ciortan, inclus in taxa. Trei insi aveam voie, deci, 18 kile/48 ore. Colegii mei au luat cate 5-6 kile de caciula, eu nimic, ca nu mananc peste, si nici cei din familie. Pana aici, toate bune si frumoase. Insa, a venit la noi un vecin "de stand", sa-i dam si lui peste, ca platise si nu a prins nimic
. I-am dat un peste de 3 kile si ceva. Am procedat corect? Nici nu puteam sa-l refuz, ne tratase cu o palinka buna. 

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
teacher64 scrie:Uite o situatie "mai delicata", as zice. Am pescuit pe o balta unde platesti 50Ron/24 ore si ai voie sa iei acasa 3 kile de ciortan, inclus in taxa. Trei insi aveam voie, deci, 18 kile/48 ore. Colegii mei au luat cate 5-6 kile de caciula, eu nimic, ca nu mananc peste, si nici cei din familie. Pana aici, toate bune si frumoase. Insa, a venit la noi un vecin "de stand", sa-i dam si lui peste, ca platise si nu a prins nimic. I-am dat un peste de 3 kile si ceva. Am procedat corect? Nici nu puteam sa-l refuz, ne tratase cu o palinka buna.
Teacher, a fost buna palinca lu' nenea ala?

-
- new member
@Danr
sa fi sigur ca banca va da faliment daca 10000 de clienti isi retrag banii deodata. asa cum vor ramane si cateva balti fara peste dupa sezonul 2008.
@Andrei Vladeanu
daca pe biletul de telecabina ar scrie ca ai voie sa iei un metru de fir si o usa de la cabina in cateva zile ai urca pe jos.
P.S. ce are toata lumea cu Val Pangica? nu mai acuzati pescari renumiti daca nu aveti dovezi!
sa fi sigur ca banca va da faliment daca 10000 de clienti isi retrag banii deodata. asa cum vor ramane si cateva balti fara peste dupa sezonul 2008.
@Andrei Vladeanu
daca pe biletul de telecabina ar scrie ca ai voie sa iei un metru de fir si o usa de la cabina in cateva zile ai urca pe jos.
P.S. ce are toata lumea cu Val Pangica? nu mai acuzati pescari renumiti daca nu aveti dovezi!