Pentru cei cu simtul umorului (din ce in ce mai putini...)
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
-
- member
- Daniel Costache
- veteran
@patabum & tianu
mai ori voi a-ti dat de dc++ ori dede zburdalnicii aia de pe la poli ca eu am stat o noapte pe intranet in leu si am material pentru inca "n" topicuri de-astea
@caaron
rusinica, rusinica
... Nevasta-mea lua premiu de la revista Cutezatorii prin clasa a 6-a pentru rezolvarea acestei probleme, si pentru asta chiar bag man-n foc 
mai ori voi a-ti dat de dc++ ori dede zburdalnicii aia de pe la poli ca eu am stat o noapte pe intranet in leu si am material pentru inca "n" topicuri de-astea
@caaron
rusinica, rusinica

Salutari din Miami
Cele ce urmeaza s-au intamplat cu adevarat:
United Airlines anulase unul din zborurile principale ale zilei. Functionara companiei, o blondina sexy, statea tacticoasa si reprograma pasagerii la urmatoarele zboruri. Se formase o coada lunga la ghiseul ei. Dintr-o data aparu un tip elegant, dar cam uratel, care o lua inaintea tuturor, imbrancindu-i. Tranti biletul pe tejghea si spuse:
- Trebuie sa iau zborul urmator, urgent. Si vreau numai clasa intai!!!!
Calma, blonda spuse:
- Domnul meu, sunt multi altii inaintea dvs. Faceti bine si asteptati pana va vine randul si o sa vedem ce se poate face.
Enervat, tipul spuse scrasnind din dinti:
- Ai cumva idee cine sunt eu?
Calma, blonda lua microfonul si vorbi in el, asa ca sa auda toata lumea:
- Avem aici un calator care nu stie cine e. Cine poate sa-l ajute sa se identifice e rugat sa se prezinte la ghiseul 2.
Urmara rasete de veselie . Uau, uratul imbracat elegant se facu rosu-negru-albastru si zise printre dinti.:
- O sa te f... pentru asta !
Fara a se intimida, blondina ii raspunse:
- Domnul meu, si pentru asta o sa trebuiasca sa stati la coada.
United Airlines anulase unul din zborurile principale ale zilei. Functionara companiei, o blondina sexy, statea tacticoasa si reprograma pasagerii la urmatoarele zboruri. Se formase o coada lunga la ghiseul ei. Dintr-o data aparu un tip elegant, dar cam uratel, care o lua inaintea tuturor, imbrancindu-i. Tranti biletul pe tejghea si spuse:
- Trebuie sa iau zborul urmator, urgent. Si vreau numai clasa intai!!!!
Calma, blonda spuse:
- Domnul meu, sunt multi altii inaintea dvs. Faceti bine si asteptati pana va vine randul si o sa vedem ce se poate face.
Enervat, tipul spuse scrasnind din dinti:
- Ai cumva idee cine sunt eu?
Calma, blonda lua microfonul si vorbi in el, asa ca sa auda toata lumea:
- Avem aici un calator care nu stie cine e. Cine poate sa-l ajute sa se identifice e rugat sa se prezinte la ghiseul 2.
Urmara rasete de veselie . Uau, uratul imbracat elegant se facu rosu-negru-albastru si zise printre dinti.:
- O sa te f... pentru asta !
Fara a se intimida, blondina ii raspunse:
- Domnul meu, si pentru asta o sa trebuiasca sa stati la coada.