spray dezinfectant
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
spray dezinfectant
va salut.am cautat pe magazinele online si nu am gasit nicaieri spray dezinfectant.puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara si la ce pret se gaseste?haideti ca incepe sezonul acum:)
sa pretuim natura
De ce-ti trebuie neaparat spray? Se gasesc sticlute cu dezinfectant prin magazine, 50ml vreo 8-10 Ron. Iar tinctura de iod sau albastrul de metilen de uz uman sunt bune si ele, si-s de-a dreptul ieftine. Daca vrei naparat spray, iei lichidul, il pui intr-un pulverizator de parfumuri de-al nevestei, si gata sprayul
Poti pune si apa oxigenata, doar ca trebuie reinnoita des, se descompune in 10-12 zile.
Eu anul asta cred c-am sa folosesc apa oxigenata preparata pe balta, exista niste pastile numite "perogen", le bagi in apa si gata. Trebuie insa atentie la cantitatea de apa, la concentratii mari, poate provoca arsuri.
Avantaj? E extrem de eficace la dezinfectie, si nu miroase deloc!
Eu anul asta cred c-am sa folosesc apa oxigenata preparata pe balta, exista niste pastile numite "perogen", le bagi in apa si gata. Trebuie insa atentie la cantitatea de apa, la concentratii mari, poate provoca arsuri.
Avantaj? E extrem de eficace la dezinfectie, si nu miroase deloc!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
...
pai gata baieti m-am linistit
prin casa am gasit o sticluta de albastru de metilen si o voi folosi ...trebuie diluat cu apa sau se foloseste ca atare?va multumesc mult pentru raspunsuri
sa pretuim natura
- apetrea adrian
- senior member