Este greu ca la temperaturi asa de scazute, sa-ti reziste copca, fara a mai fi nevoie sa o mai "ciocanesti" din cand in cand, uleiul si glicerina isi fac treaba, dar la temperaturi de -3<-7 grade. La temperaturi asa scazute, nu cred ca este vreun remediu artificial, stai pe faza si cand crezi de cuviinta, mai dai din stratul subtire de gheata.Viorel Doloc scrie:Avem in dotare tot ce ne trebuie(burghiu,strecuratoare,ulei,glicerina)pentru pescuitul la copca , dar am cerut o sugestie viabila in raport cu ce "detinem" noi. Nu mai practica nimeni pescuitul la copca?
COPCA "DEZGHETATA'
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cristian
- veteran
Re: CUPA ROMANIEI
Pai alta solutie nu este....stai cu spumiera de la ciorba si scoti gheatza din copca......ca, ce alta treaba ai, nu?! Ce glicerina, ce ulei?!?!?!

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- Dan Cristian
- veteran
-
- member
COPCA "DEZGHETATA'
Am gasit solutia: s-a dezghetat balta. 

- Dan Cristian
- veteran
Re: COPCA "DEZGHETATA'
La varianta asta nu m-am gandit delocViorel Doloc scrie:Am gasit solutia: s-a dezghetat balta.

Re: COPCA "DEZGHETATA'
Da, insa daca vrei sa mai dai la copca....tre' sa vii cu ea de-acasa !!!Dan Cristian scrie:La varianta asta nu m-am gandit delocViorel Doloc scrie:Am gasit solutia: s-a dezghetat balta., intr-adevar este foarte eficace. Fir Intins !

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))