Echipament Camping - Cort, Pat, Scaun - Sugestii !!!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 20 Feb 2008 08:54

Dan Cristian, JRC sau Nash nu pot produce in tara lor pt ca preturile produselor ar creste considerabil datorita mainii de lucru.
Chinezul castiga 200 pe luna iar englezul cel putin 2000. Acum gandeste-te tu de ce le fabrica in China. Iar reclama aia are si adevar in ea pt ca JRC sau Nash se elimina singure de pe piata daca vand doar reclama iar produsele nu fac 2 bani.
Nash a inceput sa faca prod mai de calitate, dupa ce pana acum 2 ani primeau mii de reclamatii pt ca produsele erau de slaba calitate.
Carpfishing... A way of life!

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 20 Feb 2008 09:00

In cazul cortului Dumneavostra, este indicata undeva tara de provenienta a cortului, intreb deoarece, mie personal, m-i se pare cam mult, 2000 de ron pe un cort, care la urma urmei este facut in China (desi stiu chestiile, cu mana de lucru mai ieftina, dar ..... ).
@mikecarp
Stiam cum sta treaba cu mana de lucru, dar gata, eu zic sa trecem peste acest fapt (dupa cum au zis si altii, si chinezii pot face lucruri bune, ca nu degeaba mai importam si noi chinezi si vietnamezi pe la Brasov :D ). Spune-mi te rog, daca ai vreo parere referitoare la subiect, ce echipament folosesti, multumit/nu !?!

andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 20 Feb 2008 12:00

marian_oprea scrie:Faptul ca in ziua de astazi tot ce ne inconjoara se face in China, nu mai mira pe nimeni. Ceea ce nu stiu majoritatea oamenilor, este ca in China, la aceeasi fabrica se comanda calitati diferite, la preturi la fel de diferite. Ar fi o dovada de ignoranta din partea noastra sa credem ca un cort de 600 de euro este, d p d v calitativ, la fel ca unul de 200. Ii intreb pe toti cei care detin FOX, JRC,Nash, Trakker, etc , de ce nu si-au cumparat echipamentul de la diferite firme obscure, iesite pe piata peste noapte, si au ales sa cumpere produsele firmelor de mai sus? Am vazut multe produse care la prima vedere faceau acelasi lucru ca originalul, imi trec prin minte acum doar imitatile swingerelor FOX, hangerele Nash sau domurile FOX de 200 euro. Nu erau no-nameuri, ci purtau sigla cuiva. Nu erau inutilizabile, dar erau departe de original. Produsele astea le-am vazut afara, unde cred ca oamenii nu sunt atat de orbiti de eticheta, si ma intreb de ce continua sa se vanda originalele ca painea calda?
In toata lumea sunt doar 2-3 producatori de fire monofilament, cel mai mare, din cate stiu eu, fiind DuPont, lider mondial in tot ce inseamna plastic, cauciuc etc. Credeti ca toate firele care ies de la DuPont au aceeasi calitate?

Cred ca exista o piata pentru fiecare produs si pentru fiecare nivel de calitate. Mai cred si faptul ca daca pescuim o data la 2 luni, nu avem de ce sa ne cumparam cel mai scump echipament, chiar daca ne permitem. Deasemenea, sunt de acord si cu faptul ca exista un raport calitate/pret care uneori este dezechilibrat, de obicei in favoarea pretului. Dar, sa incercam sa bagam tot ce se produce in China, indiferent de pret, in aceeasi categorie de calitate, cred ca este putin cam fortat si lipsit de noima.
sunt perfect de acord cu spusele lui marian.
noi am stat mult sa ne gandim daca sa nascocim un brand nou si sa importam cele mai ieftine modele de echipament ( de calitate modesta, asa cum bine spui) si sa atacam piata cu sloganuri de genul: "paturi, scaune, corturi, etc, la preturi fara egal!).

am preferat totusi sa alegem cea mai buna calitate pe care am gasit-o. asa cum a spus vladut la acelasi producator cu al lui JRC.
am avut mostre din toata gama pe care o pot face si am ales numai anumite modele, care corespundeau tuturor criteriilor noastre. la unele repere am cerut chiar modificari. toate produsele le-am inscriptionat cu brandul nostru ( cel cu care semnez eu postarea asta, ca sa nu se supere dan :D )
inca o data, am comandat cea mai buna calitate.

totusi, produsele din gama noastra vor fi sensibil mai ieftine la vanzare decat cele importate din Anglia saui Europa.
de ce?
pentru ca am eliminat adaosul comercial al lui JRC, de exemplu.
APCR

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 20 Feb 2008 12:01

Cort
DOUBLE xxx EXTREME - ONE MAN (Nash)
Pat
INDULGENCE MARK 4 (Nash)
Scaun
INDULGENCE RECLINER (Nash)
Garantez pentru calitatea produselor.
De cand le am dorm in gradina. Mr.Green
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 20 Feb 2008 12:17

@andrei senzor
Daca intr-adevar, calitatea nu are de suferit, ramanand aceeasi si s-a eliminat si adaosul comercial este super tare, mai bine de atat nu se poate. Se ofera garantie la produsele Dumneavostra ? Abia astept sa va vad noua gama de produse !

@adi.oprea
Adi, stai asa ca nu scapi tu, asa de usor :D ... detaliaza putin ! Produsele mentionate le ai de mult, au fost situatii care le-au pus la incercare calitatea ? Daca ai poze, cu cortul, ti-as fi recunoscator daca le-ai posta.

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 20 Feb 2008 12:19

Da-mi un id-mes si poate faci un ciubuc

andrei senzor
junior member

Mesaj de andrei senzor » 20 Feb 2008 12:51

Dan Cristian scrie:@andrei senzor
Se ofera garantie la produsele Dumneavostra ? @adi.oprea
.
evident.
APCR

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 20 Feb 2008 13:03

Modificat
Ultima oară modificat 20 Feb 2008 14:58 de către adi.oprea, modificat 1 dată în total.

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 20 Feb 2008 13:05

andrei senzor scrie:
Dan Cristian scrie:@andrei senzor
Se ofera garantie la produsele Dumneavostra ? @adi.oprea
.
Referitor la garantie DA au!
Cu stima
Ultima oară modificat 20 Feb 2008 14:59 de către adi.oprea, modificat 1 dată în total.

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 20 Feb 2008 14:28

Sa ramanem in zona sugestiilor, parerilor si sfaturilor referitoare la produsele mentionate. Rog, pescarii de competitie, si nu numai, persoanele care au/au avut posibilitatea sa testeze produsele (Nash & JRC) sa-si spuna parerea.

Multumesc

Scrie răspuns