vand 4 x banax helicon 5600 nf
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
ofer 400 ron.

Ultima oară modificat 25 Feb 2008 19:56 de către tibi micu, modificat 1 dată în total.
- marius.tim
- veteran
nu te supara @voicua...dar esti sub pretul licitat de @mariustim......DECI EU VREAU SA CUMPAR MULINETE PTR. MINE , deci subscriu la ce a postat @gusti mai devreme,ptr. ca el stie ca vreau sa-mi iau....daca voi vreti sa licitati a proasta ...din partea mea..
bagati cat puteti..si va urez BAFTA

Ultima oară modificat 23 Feb 2008 20:04 de către tibi micu, modificat 1 dată în total.
Baga un pret mai mare prietene si sunt ale tale.Apropo Marius...nu am nevoie de tambur de rezerva la nici una deci...tibi micu scrie:nu te supara @voicua...dar esti sub pretul licitat de @mariustim.....
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
- marius.tim
- veteran
Renunt in favoarea lui Tibi Micu-pas.tibi micu scrie:nu te supara @voicua...dar esti sub pretul licitat de @mariustim......DECI EU VREAU SA CUMPAR MULINETE PTR. MINE , deci subscriu la ce a postat @gusti mai devreme,ptr. ca el stie ca vreau sa-mi iau....daca voi vreti sa licitati a proasta ...din partea mea..bagati cat puteti..si va urez BAFTA