LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Am fost pe 29 asa cum am promis , dar aproape degeaba din cauza vremii ce se anunta . Este o portiune de drum de cca 1 km de pamant lutos si iarba , unde daca ploua mai binisor iesi doar cu 4X4. Zic aproape degeaba pt. ca locul e mai mult decat ok , chiar in ziua in care am fost s-a populat cu crap de 10kg. din cate spunea Polly paznicul . Din Oradea se tine drumul spre Arad pe E671 si imediat ce se trece de aeroport apare un indicator pe partea dreapta Livada de Bihor 5 km . Cand se ajunge in sat e mai bine sa intrebati , oamenii sunt foarte amabili si o sa va indrume . Daca reusesc sa-mi conving sotia ca o iesire de 8 martie la pescuit e ceva inedit , sambata voi fi acolo !
Florin
Mutumim mult pt. informatii Florine , noi am sunat la dl.Dinu si ne-a spus sa nu venim ca va fi furtuna , mai rar asa oameni ca dl. Dinu ,ne-am hotarat sa mergem pe 15 martie poate ne vedem pe balta ..aducem o tuica buna de la Hd. si niste visli si mai stam la o poveste in cazul in care nu mergi in 8 martie daca mergi poate ne dai si noua ceva vesti ...bune neaparat
Sa aveti fire intinse .....

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
-
- senior member
@ dan h
vremea va fi buna weekendul asta,din pacate eu nu pot sa vin(ma operez la ochi cu laser si nu am voie sa stau in vint si in praf cam o saptamina).Pentru toti cei care vreau un site bun cu prognoza meteo www.weatheronline.co.uk .
vremea va fi buna weekendul asta,din pacate eu nu pot sa vin(ma operez la ochi cu laser si nu am voie sa stau in vint si in praf cam o saptamina).Pentru toti cei care vreau un site bun cu prognoza meteo www.weatheronline.co.uk .
dl.Dinu
nu faceti chestii de-astea ...va operati si va faceti repede bine sa veniti macar in vizita pe la noi pe balta , ca avem nevoie de dv. , de un sfat , de o parere si de un prieten ....
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii