Cumpar Fox Horizon Pod

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 25 Feb 2008 22:53

I like it !! Fir intins

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 25 Feb 2008 23:03

Rahan scrie::lol: si eu am vrut sa cumpar tot horizonul pod si nume nu pot sa-ti dau tine de confidentialitate, asa ca m-am reorientat :sky podul e scump..., m-am gandit la noul hi pod ultimate care cica ar merge si pt bete de 3,9 m, solar ...Imi cer scuze daca am deranjat dar chiar asa am prins-o si eu si am fost putin dezamagit..
prietene,de moment am sky pod pe care ma bate gindu sa il schimb.

cind am inceput sa pescuiesc cu scule moderne...am inceput cu un tripod amiaud (nu stiu de ce nu am ramas cu el...) miam luat un ultimate...ala recomandat de meseriasi ro (astia ce or mai fi? strungari, frezori?) pe care l-am folosit la 2 partide de pescuit.la prima a fost interesant,la a doua partida l-am luat ca inca nu il primisem pe cel care il comandasem (horizontu) .si pe asta l-am tzinut o jumate de an pina a venit un prieten din ro si a vrut sa isi ia unu la fel,dar nu putea sta pina ii venea comanda asa ca i l-am dat pe al meu.daca tot a trebuit sa imi iau altu,a fost sky.

si despre sxy si horizont,in afara de timpul lung de montare si demontare,(pt mine prea lung) credema ca nu ai ce sa le reprosezi

fara a fi MESERIAS pot sa itzin spun ca sint net superioare la ultimate si asta tzio spun din experientza nu din ce am auzit de la unu si altu care poate mai are interesu satzi bage pe git vreo "bijuterie "

despre pretz? asta este pescuitu frate. daca e prea scump cauta alt hoby

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 26 Feb 2008 17:03

vad ca te-ai aprins tare, dar daca citeai ce am spus si eu iti putea-i da seama ca eu am vrut sa cumpar un horizon si am fost sfatuit sa nu iau de unul dintre campionii ro ori sky ori alta firma anaconda etc.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 26 Feb 2008 21:38

Rahan scrie:vad ca te-ai aprins tare, dar daca citeai ce am spus si eu iti putea-i da seama ca eu am vrut sa cumpar un horizon si am fost sfatuit sa nu iau de unul dintre campionii ro ori sky ori alta firma anaconda etc.
aha deci meserias= campion.

bun de stiut.

apropo la ce este campion daca "se cunoaste"asa bine cu sculele de crap?la patinaj artistic?

fara suparare nu stiu ce "campion ro" itzi poate recomanda ultimate,(nu ca ar fi rau) in defavoarea sky sau horizont.eventual daca are interese comerciale vis a vis de ultimate....

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 26 Feb 2008 21:50

fratele meu dar chiar nu intelegi romaneste? sa-ti scriu in chineza, sky podul este pt mine si pt cel care mi-a trimis e-mailul the xxx, HORIZONUL este pt unul dintre campionii Romaniei la pescuit de crap "mizerie", eu habar nu am cum este!! Capisi ori not!!

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 26 Feb 2008 22:06

:lol: si inca ceva eu am discutat de HORIZON, iat tu povestesti de HORIZONT, eu unul nu am auzit de horizont de la fox,poate la alte firme care le fac pe vapor...

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 26 Feb 2008 22:29

Rahan scrie:fratele meu dar chiar nu intelegi romaneste? sa-ti scriu in chineza, sky podul este pt mine si pt cel care mi-a trimis e-mailul the xxx, HORIZONUL este pt unul dintre campionii Romaniei la pescuit de crap "mizerie", eu habar nu am cum este!! Capisi ori not!!
scuze,HORIZON.viteza e de vina si sentimentul care il ai cind apare cite un rahan,tarzan,pif sau mai stiu eu ce pumukel care itzi prezinta scule pe care nu lea vazut in viatza lui dar este mare MESERIAS si tzi se mai spune ca a fost recomandat de alt MESERIA.RO (probabil o treapta superioara de meserias.)

o alta problema:in anuntz omu vroia sa cumpere rodpodul nu cerea pareri despre el sau recomandari .daca evea nevoie de ele o facea la rubrica depre scule nu despre vinzari cumparari .

daca totusi avea nevoie de o parere, probabil ca si-ar fi dorito de la cineva care are cita tangentza cu pescuitu crapului ,nu de la un pusti care inca mai traieste in lumea desenului animat.

nu o lua in nume de rau,dar daca ai semna cu un nume real,ai fi fost tratat mai matur,si ce e mai important,vorbeste intotdeauna din experientza ta personala (chiar daca sint greseli) nu din auzite.asa vei avea parte de respect.atit timp cit vorbesti din auzite si mai dai si surse "MESERIASE.RO "si CONFIDENTZIALE" miramas sa te bage cineva in seama.

in sperantza ca m-ai intzeles itzi urez fir intins si numai satisfactzii in pescuit.

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 26 Feb 2008 22:32

daca imi dai un nr de tel iti spun cine a zis, nu sunt turnator pe forum.Pa

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 26 Feb 2008 22:37

iarasi nu ai inteles! si eu am vrut sa cumpar un horizon si i-am spus omului ceia ce am aflat, ca sunt in cautari de 1 luna si stau cu banii pt a cumpara un rod pod bun raportat la calitate pret.Fir intins

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 26 Feb 2008 22:57

Rahan scrie:iarasi nu ai inteles! si eu am vrut sa cumpar un horizon si i-am spus omului ceia ce am aflat, ca sunt in cautari de 1 luna si stau cu banii pt a cumpara un rod pod bun raportat la calitate pret.Fir intins
nu este important cine a zis.

diferentza dintre horizon si sky este ca in livrare sky are inca 2 picioare mai lungi si husa inclusa in pretz.sky este putzin mai mare

daca te gindesti sa le cumperi separat ajungi (sau chiar treci) de pretzul care il plaresti pe horizon.

alte diferentze sint:sky este putzin mai mare (cam 15 cm inchis si se deschide cam 30 cm nai mult decit horizon)

la sky potzi regla unghiul de la buzzer bars la horizon nu.

cam astea ar fi diferentzele,in conditzii normale de pescuit nu se simt,dar husa (geanta) de la sky este foarte practica si rezistenta,iar acele picioare suplimentare dau un plus de "adaptabilitate"in anumite conditzii ,fapt pt care eu nu as renuntza la ele.ca si stabilitate sint amindoua destul de stabile,si daca sky tzi se pare prea scump (chiar este scump) o varianta ar fi un sky la second hand

Scrie răspuns