Cumpar Fox Horizon Pod

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Rahan
senior member

Mesaj de Rahan » 27 Feb 2008 13:49

Florine multumesc mult pt sfat si cred ca ma voi indrepta catre un sky pod SH. Fir intins 8)

florynel
junior member

Mesaj de florynel » 27 Feb 2008 15:33

florinw a scris
o alta problema:in anuntz omu vroia sa cumpere rodpodul nu cerea pareri despre el sau recomandari .daca evea nevoie de ele o facea la rubrica depre scule nu despre vinzari cumparari .

daca totusi avea nevoie de o parere, probabil ca si-ar fi dorito de la cineva care are cita tangentza cu pescuitu crapului ,nu de la un pusti care inca mai traieste in lumea desenului animat.

nu o lua in nume de rau,dar daca ai semna cu un nume real,ai fi fost tratat mai matur,si ce e mai important,vorbeste intotdeauna din experientza ta personala (chiar daca sint greseli) nu din auzite.asa vei avea parte de respect.atit timp cit vorbesti din auzite si mai dai si surse "MESERIASE.RO "si CONFIDENTZIALE" miramas sa te bage cineva in seama.

Cod: Selectaţi tot

Punct ochit, punct lovit.Ca de obicei se ajunge la postari offtoppic.Vreau sa cumpar, nu am cerut parerea despre el.Din moment ce vreau sa-l cumpar inseamna ca am ajuns la o concluzie despre el in urma parerilor spuse de altii.Da intradevar nu se compara cu Sky Pod-ul de la Fox, dar si pretul este cu mult mai mare.

Viorel Doloc
member

cumpar fox horizon pod

Mesaj de Viorel Doloc » 27 Feb 2008 21:35

Florinel, vorbeste cu d-l GABI(magazin) si se rezolva sigur .

Rafael
junior member

Mesaj de Rafael » 27 Feb 2008 22:08

floryne
Ai dreptate asupra diferentelor dintre cele doua.
Dar 2 picioare pe fata mai lungi costa 80 ron iar husa pentru Horizon costa max 150 ron. Tinand cont de pretul rod podului si de accesorii cred ca merita.l

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 27 Feb 2008 22:31

Rafael Miron scrie:floryne
Ai dreptate asupra diferentelor dintre cele doua.
Dar 2 picioare pe fata mai lungi costa 80 ron iar husa pentru Horizon costa max 150 ron. Tinand cont de pretul rod podului si de accesorii cred ca merita.l
intradevar diferentza este foarte mare.cam 130 euro (intre sky si horizon) nu stiu de unde iei geanta si picioarele la acest pretz (sint originale fox?) si pt mine nici nu are importantza.atunci am optat pt sky (chestie de gust ) acum as opta pt un tripod .(probabil ca il si schimb in curind)

alinteodor79
new member

Mesaj de alinteodor79 » 13 Iun 2008 13:30

salut,

am si eu un rod-pod horizon si vreau sa achizitionez picioare in genul celor de la SKY. intrebarea me a e unde gasesc asa ceva si daca trebuie sa fac si alte modificari ?
Multumesc

Rafael
junior member

Mesaj de Rafael » 15 Iun 2008 19:57

alinteodor79 scrie:salut,

am si eu un rod-pod horizon si vreau sa achizitionez picioare in genul celor de la SKY. intrebarea me a e unde gasesc asa ceva si daca trebuie sa fac si alte modificari ?
Multumesc

http://www.carpio.ro/prod.php?id_cat=13&id_prod=1214

Si tot aici gasesti picioare si buzz bar de 3 sau 4

Scrie răspuns