mansa 3 selectii portugal.

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Musaro Adriano
veteran

mansa 3 selectii portugal.

Mesaj de Musaro Adriano » 12 Iul 2004 10:06

salut baieti, pana la urma sa sfarsit odisea aceasta, eu prefer sa nu zic nimic, vreau sa vad comentarile de ceilalti participanti.
Sunt oricum fericit, am iesit pe locul 7, pescuind mereu in misloc sectorele:A4-C5-B3. Am sublineat acest pentru ca la inscriere sa vorbit ca cel putin o data trebuia sa pici cap de stand: nui nici macar o data aproape am fost (2 sau 6). Gresele? Posibil.
Si pentru premiera si eventual depunctare "foarte dubiose " care s-au facut mai bine nu vorbesc pentru ca as putea sa fiu prea reu.
Mai bine scrie cine a fost multumit care poate sa da un imagine "positiva" de acest concurs, o "fatada" positiva de fapt, si sa va faca sa credeti ca ceva sa schimbat intradevar.
Eu vreau sa zic numai 3 Lucruri:
1)Am fost tratat oricum ca o straino si nu mau facut sa ma simt nici un minut facand parte de familia acesta Romana.
2)Cipica: imi pare foarte rao!!!!!! O rusine tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O rusine, sa stii, cipi, mam intors a casa si seara inca ma gandeam la tine.RUSINE!!!!!!!!!!!!Sper sa citesti mesajul acest si sa stii ca daca putini acolo au avut corajul sa zica ceva (eu in primis nu am putut sa tac) sunt TOTAL dacord cu tine, frate pescar.ps. o sa scriem un articol despre acesta intamplare: numai asa ca informatie pentru "poporul" si pentru cine avea in project sa se incrie la selectii pentru anul Viitor.

3) fir intins la LOTO national in portugal si speram sa faceti treaba buna acolo.
5)astept sa vad comentarile de ceilalti pescari. Numai bine

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 12 Iul 2004 10:45

Adriano imi pare rau sa aud ca ai plecat cu un gust amar de la concurs, dar curiozitatea ma indeamna sa iti cer detalii.Daca te incalzeste cu ceva noi te consideram roman, si daca spui ca te-au nedreptatit in vreun fel sa stii ca si asta facea parte din "tratamentul special aplicabil romanilor" :cry: cu care te intalnesti in fiecare zi in Romania.
Oricum mult succes pe viitor si astept niste detalii.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 12 Iul 2004 11:59

Adriano imi pare sincer rau sa aud ca ai plecat dezamagit de la Hobaia,dar la fel ca Andrei Tianu nici eu nu am inteles mare lucru din ce ai scris tu (cred ca daca eram si eu pe balta intelegeam ce ai vrut tu sa zici) astfel ma simt obligat sa iti cer detalii daca e posibil sa le dai

PS: Daca nu stiai America nu mai e de ceva vreme "Tara tuturor posibilitatilor" momentan Romania e.

sanjuro
new member

Mesaj de sanjuro » 12 Iul 2004 12:04

Imi pare tare rau de ce am auzit, Adriano, si nu doar de la tine...
Sa stii ca personal ma bucur ca in ciuda tuturor "atentiilor" de care s-au bucurat unii dintre voi, cei de la "Pescari 4Ever" ati reusit sa va clasati pe locuri onorabile, intr-o companie de cele mai multe ori selecta. Ramane sa ne intalnim la o bere, si sa stam pe indelete de vorba.
Noi, ceilalti din asociatie am fost la Sarulesti unde ne-am intrecut la pescuit la pluta cu niste baieti din Arges campioni nationali pe echipe la stationar, de pe la Arrow, Orange si Dasimpex. A fost o atmosfera super, asa cum a fost mereu la concursurile noastre, dupa cum stii de altfel. Cand am mancat carnaciori cu :lol: ketchup, m-am gandit si la tine!

Numai bine,

Alexandru T.

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Iul 2004 12:05

Acum,ca suntem mai linistiti,putem sa comentam competitia de la Hobaia.Toata lumea cred ca e de acord ca a fost interesanta ideea de preselectie cu trei manse,in trei sectoare diferite,astfel evitindu-se ,pe undeva,norocul unui stand bun sau prost.Problema care a aparut,din motive care imi scapa,a fost impartirea pe sectoare in mansele 2 si 3,sansele unor echipe de a fi cap de stand fiind mai mici pt. unii.(las la o parte faptul ca stiu eu pe unii care au fost cap de stand si nu si-au materializat sansa asa cum trebuie!).Daca mai punem la socoteala si orgoliile multora dintre participanti,tensiunea,oboseala acumulata,evident ca s-a ajuns la discutii care oricum nu vor duce la un consens unanim in rindul celor interesati.Una peste alta,eu cred ca cele patru echipe care vor merge in Portugalia sa ne reprezinte la CM meritau sa cistige.SI spun patru echipe si nu trei si una de rezerva,pentru ca acolo trebuie lasate la o parte orgoliile si clasamentele,si trebuie lucrat ca echipa!Ai obosit,schimbare,nu mai poti arunca ,schimbare,etc..
Ce li s-a intimplat,lui Adriano si lui Cipica&Marian&Zvonko,nu trebuie sa ne mire.Le-am spus si lor,si altora,ca numai in Romania exista probabil proverbul cu capra vecinului…
Ar mai fi de semnalat la mansa a 3-a ,o atitudine de resemnare,ca sa nu spun non-combat,a unor echipe(exceptia facind-o echipa Solomon,care merita toate aplauzele!),dar si ambitiile unor echipe inarmate cu un inreg arsenal de statii de emisie,nada pentu contracanditatul din alt stand,etc.Cam prea departe s-a ajuns

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 12 Iul 2004 12:21

participantii unde sunteti?

am inteles ca acest concurs s-a terminat cu un scandal.
Nu face ce nu-ti place!

iulian
member

Mesaj de iulian » 12 Iul 2004 12:52

V-a rugam , dati-ne detalii , ce s-a intimplat pina la urma ?De ce nu s-a incheiat in mod onorabil , dupa atita munca si chin pt participanti ( am inteles de la Cezar Bibu ca ultima etapa s-a desfasurat in conditii meteo dificile : canicula , vint , furtuna , tunete si fulgere ) ?
iulian

roger
member

rugaminte

Mesaj de roger » 12 Iul 2004 13:04

dragii mei ,

ma adresez (si eu)acelora dintre dvs care au participat la preselectie.fiti atat de buni si informati gloata de internauti in legatura cu ce s-a intamplat.un clasament final ceva..stiu, aveti dreptate dle pangica,suntem pe punctul sa devenim o comunitate de pescari care se manifesta plenar prin corespondenta :lol: .si mai avem si alte probleme si mai mari dar totusi , dupa ceea ce a spus adriano interesul e f.mare.

va multumesc

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 12 Iul 2004 14:40

M-am trezit si eu :lol: ca eram in urma cu somnul rau de tot . Gata putem discuta de acum ca sunt odihnit .
@ Adriano - fratele meu nu cred ca te referi la noi - si ma refer la Doctori , Cezar , Dan , eu sau Adi cind spui ca te-ai simtit marginalizat la acest concurs . Poate tu nu stii , dar multe din echipele partcipante erau formate din prieteni cu simpatii comune . Ma opresc aici - nu dau nume , cred ca stii care sunt .
In alta ordine de idei , nu sufar asa mult pentru Cipica . Cred ca inscrierea lui in concurs s-a facut la sugestia tocmai a celor care "l-au sapat" la sfirsit . Plus ca Zvonco chiar nu avea ce cauta in concursul asta - decit in virtutea unui orgoliu al lui - vrind sa ne arate ca e cel mai bun din noi toti astialalti . A reusit in prima mansa si pina la urma si-a batut joc de copilul asta !! Putea sa stea ca si la celelate 2 manse in spatele lui si poate era mai bine .
Diferenta intre tine si Zvonco - este ca tu chiar ti-ai propus ca in caz de calificare sa faci demersurile sa iti iei cetatenie - pe cind lui Zvonco nici prin cap nu-i trecea acest lucru . Doar orgoliu !! Ai asistat la discutiile dintre Nae , Zvonco si Andrei Vladeanu - si ai vazut cum sta treaba cu orgoliile . Nu asta era concursul in care Zvonco sa vine si sa dea lectii cui vroia sa le primeasca . Eu descalificam echipa dupa prima mansa - sau ii puneam in vedere ca pina la sfirsit sa vina cu acte . Decizia trebuiau sa o stie de la inceput ! Aici ai dreptate !
@ Cezar - frate cind faceai referire la cei care nu au exploatat corespunzator capatul de stand - la ce te-ai referit la C7 sau la A1 ? :lol: :lol:
- eu recunosc ca la mansa asta nu am pescuit cu placere - dar asta din cauza caldurii care efectiv m-a doborit . Pina vineri spre seara - sa nu uitam ca eram pe locul 3 - dupa Senzor si Solomon . De vineri nu am mai putut - si am stat in masina la AC sau cu sezlongurile in apa . Daca puteam va rog sa ma credeti ca plecam acasa !! Dupa furtuna a fost altceva dar din pacate era tirziu rau de tot . Nu asa de tirziu incit sa nu recuperez vreo 20 kg din spatele lui Nitu - Lupsan si sa-i las pe ultimul loc :lol: Cezare tu stii foarte bine ca m-am pregatit la mansa asta poate mai bine ca la toate celelate - nu ma pregatisem sa arunc milioane in Hobaia doar ca sa ma aflu in treaba . Mai bine ii aruncam sub forma de bancnote - ca era mai usor asa si nu ma durea mina de la cobra , Chiar am suferit de la caldura cum poate nu am suferit in viata mea !

Felicitari si din partea mea lui Nea Solomon care a dovedit ambitie maxima . Pentru cei care nu stiu omul a pescuit din orgoliu - fiind ambitionat de niste comentarii rautacioase ale lui Andrei Vladeanu din echipa Senzor
Pe alte standuri habar nu am ce s-a intimplat
Buna de tot echipa Guguianu - Denk - 2 locuri 1 si un loc 2 - felicitari !!
M-a surprins initiativa AGVPS de a echivala aceasta selectie cu un campionat national ?! Poate o alta bifare la realizari 2004 in agenda AGVPS dar parca prea din senin a venit chestia asta . Buna - rea - dracu stie ? Oricum felicitari pentru arbitraj care chiar a fost bun si de specialitate iar arbitrii erau oameni placuti cu care se putea si glumi ; fermi dar amabili . Bravo lor ca si ei au stat tot pe soare si pe furtuna si au patimit ca si noi .
Altceva e foarte interesant . Anul asta de organizare s-au ocupat cei de la Senzor , Rudenii , Rosioru - si prin ei s-a ajuns la Dan Pasat . Au vrut sa darime ierarhiile - au reusit - MERITAT !! - Senzorii si Rudenii s-au calificat . La anul se va mai face o astfel de selectie ? Se va angaja AGVPS-ul sa organizeze anual o astfel de selectie ? Sau un campionat national ? Cum vor merge treburile incepind de anul viitor ? E clar ca cei care s-au ocupat anul asta , la anul nu vor fi interesati sa faca la fel . Sau vor fi interesati - doar pentru a mai stringe fonduri ? Pina la urma in 2005 se vor trage concluziile acestui concurs din 2004 .
Mai am si 2 scenarii despre ce s-a intimplat anul asta - dar vreau sa le mai cristalizez un pic - si dupa aia sa le pun pe Forum . Nu vreau sa jignesc pe nimeni si de aceea vreau sa le mai rumeg un pic .
Despre ce si cum s-a pescuit - nu am nimic de spus . Las pe altii mai bine clasati ca mine , ca nu am nimic extraordinar sa va spun
Ultima oară modificat 13 Iul 2004 12:25 de către Vizitator, modificat de 2 ori în total.

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Iul 2004 15:02

Iliuta,hai sa ne intelegem cu totii.La acest concurs,participantii au fost,cu citeva exceptii,reprezentativi pentru pescarii-de competitie- de crap din Romania(scuzele mele pt. cei care nu s-au prezentat,dar asta e!)S-a vorbit f mult de razboiul dintre generatii,care a fost amplificat de voci mai zgomotoase din fiecare tabara.Pina la un punct,asta e normal.De data asta,generatia tinara a avut de cistigat,indiferent de locul final .De aici si pina la a-i desconsidera,prin mistouri ieftine citeodata,pe tata Nitu sau mai stiu eu pe cine,cred ca e vorba de lipsa de respect pt unii care au reprezentat,mai mult sau mai putin bine,Romania,in concursuri internationale.
S-a vorbit mult de avantajarea unor anumite echipe,de depunctarea echipei lui Cipica de abia la sfirsitul concursului.,de pescuitul la cirlig gol ca sa avantajezi alte echipe de pe stand,de bile de naftalina aruncate in standul vecinului,etc.Prostii...Poate ar fi mai bine sa nu se amplifice acest scandal,tocmai pt ca cei care vor pleca sa reprezinte bine Romania,ca un team unitar.Sper ca Cipica sa dea dovada de tarie si maturitate si sa plece,chiar si din postura de rezerva(pt ca se zvoneste ca ar renunta),si sa demonstreze ca merita sa faca parte din lotul roman.

Scrie răspuns