iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nu cred ca trebuie sa dam vina exclusiv pe administratori . Un administrator nu va putea multumi niciodata pe toti , mai mult sau mai putin pescari sportivi . E vorba de noi pescarii in primul rand , pt. ce merge fiecare la pescuit , daca intrebi 10 nu vei avea o singura opinie ci mai multe . Un muncitor de exemplu , de ce merge la lucru , sa lucreze nu ? Nu sa traga de timp , nici sa-si mai faca un ciubuc , nici sa discute 2 ore despre meci ca si asa e platit , iar dupa o zi de lucru de 8 ore el a lucrat 5. Tine de mentalitate si i-mi pare rau ca trebuie sa o spun ,( fara intentia de a jigni pe nimeni ) nu in ultimul rand tine de educatie. Eu unul m-am saturat de curatat gunoaiele de pe mal ca sa pot pescui si din acest an voi plati taxa pe acele lacuri care merita . O puteti considerea o mica forma de protest contra manelelor, paznicilor cu ochi inchisi, mizeriei de pe mal , traistarilor etc. Noi suntem singurii care hotaram cui dam banii , nu administratorul si nici vecinul !
Scuze Florin,am postat simultan.
Ricci,se poate intra cu masina si pe partea opusa fermei(rulote nu am vazut
).Faci stanga din sosea spre hidrocentrala,dreapta(spre ferma) pana in coada lacului,iarasi dreapta si ajungi pe malul opus.Pe o carare cam ingusta(sa te fereasca D-zeu de ploaie)ajungi unde doresti.
Alta ruta:direct din soseaua nationala printre 2 stalpi,o panta de 60 grade
si esti pe lac.Drum bun.
Ricci,se poate intra cu masina si pe partea opusa fermei(rulote nu am vazut

Alta ruta:direct din soseaua nationala printre 2 stalpi,o panta de 60 grade

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Pe vremea asta nu .Daca vii din Deva vii dinspre Turda nu ? Dupa ce treci de Ludus urmeaza 2 sate parca si dupa aceea Iernut , dar nu ajungi in oras . Inainte de Iernut ai un indicator pt. termocentrala ( care se si vede dealtfel ) si faci stanga . Dupa cateva sute de metri faci dreapta pe primul drum care te duce pana la lac. E cel mai simplu traseu.