retete de boilis
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
Am folosit o reteta din ALP, nu mai stiu exact din ce numar, pe baza de faina de peste. Am folosit componente procurate de un prieten. Boilesurile aratau ok, dar nu au iesit foarte tari, nici dupa uscare. Din pacate nu mi-am notat procedeul asa ca nu stiu pe unde ar putea fi greseala...
Si reteta proprie, experimentata intr-un moment de entuziasm: 35% gris, 25% aminoacizi... culturism, 10% lapte praf, 10% faina de canepa, 10% carpix pulbere, 10% mei si susan. Mi-au iesit vreo 2 kilograme asa ca am folosit 20 oua in care am dizolvat 3 lingurite sare, 200 gr zahar si un pic sofran rosu.
Am apucat sa dau cu ele circa 6 ore, dar lipsa rezultatelor
o pun pe seama schimbarii de vreme si a faptului ca in balta respectiva nu se mai pescuise cu boiles (oare?). Desi ma asteptam sa se descompuna (intrucat nu le reusisem foarte tari), dupa cele 6 ore se mai muiasera dar nu-si pierdusera consistenta si stateau bine pe rig. Din pacate, cele lasate acasa s-au mucegait dupa vreo saptamana.
Si reteta proprie, experimentata intr-un moment de entuziasm: 35% gris, 25% aminoacizi... culturism, 10% lapte praf, 10% faina de canepa, 10% carpix pulbere, 10% mei si susan. Mi-au iesit vreo 2 kilograme asa ca am folosit 20 oua in care am dizolvat 3 lingurite sare, 200 gr zahar si un pic sofran rosu.
Am apucat sa dau cu ele circa 6 ore, dar lipsa rezultatelor