Pe Dunare!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pe Dunare!
Pentru toti cei interesati : pe Dunare (zona Braila) trage somn mare. Zilele acestea s-au prins multe bucati intre 5 kg si 20 kg, in proportie de 70% la coropisnita.
CATALIN - BRAILA
- tudorgabriel
- veteran
- danicristi_79
- senior member
Daca stie careva detalii referitoare la pescuitul somnului, pe Sf. Gheorghe..ne-ar fii de mare ajutor. Locuri....momeala...ore de pescuit , orice
Noi ne-am intors saptamana trecuta si am fost putin dezamagiti.Vorbesc despre somn, pt ca crapul a mers
Am incercat si rama, si coropisnita, si ficat stricat....chiar si cu un atractant.

Am incercat si rama, si coropisnita, si ficat stricat....chiar si cu un atractant.
-
- junior member
-
- new member
Somnul incepe sa manance bine cand apa Dunarii are peste 14-15 gr. C;ciprian2008 scrie:Salutare pescari ! Imi poate spune cineva cam cand incepe sezonul la somn pe Dunare ??Anul trecut ma duceam pe la Braila in zona Stancuta si pe bratul Orbu, dar am prins somotei mici, nu capturi mari. Daca puteti sa-mi spuneti si alte locuri frumoase pe la Dunare...
Multumesc.
Ciprian
pana atunci sunt " surprize ", placute, dar destul de rare.
Daca nu va este prea greu sa va deplasati, va recomand Dunarea pe zona de la Luncavita la Isaccea, indeosebi zona cca 1 km amonte de Revarsarea, la coltul padurii ( unde aceasta se apropie cel mai mult de malul Dunarii ).
Cam agata, recomand metoda "plumb pierdut "; momeala cea mai buna in primavara, rama serpeasca buchet, coropisnita sau tipari 10-12 cm, daca gasiti.
Iubesc pescuitul, iar pescarii sunt prietenii mei.
-
- junior member
- Cucu Ionel
- senior member