Crapi in centrul orasului!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Marius
junior member

Crapi in centrul orasului!

Mesaj de Marius » 12 Iul 2004 15:28

Stati putin, nu e vorba de nici un oras de la noi.
In urma cu doua saptamani am fost in Praga. In jumatatea de zi libera pe care am avut-o, am vizitat desigur, obiectivele turistice din centru. Am zabovit mai mult langa renumitul Karl Most (podul Carol) ce uneste cele doua maluri ale raului Valtava. Datorita interesului meu "pescaresc" pentru ape, in general, am privit raul cu atentie. In zona unor structuri de lemn (un fel de gratare pe piloni), am vazut intai un crap, apoi inca unul, in total 4 sau 5 buc. intre 1 si 2 kg (sau cel putin asa am estimat eu). Am luat masa la o terasa din imediata vecinatate a locului respectiv, chiar pe malul raului. In cele 45 minute cat am stat la masa, am vazut sarind la suprafata numerosi crapi de diferite marimi. Un fapt interesant: pe toata acea zona din centru, n-am vazut nici un pescar.
Pe cand crapi la vedere (sau macar alt fel de pesti) pe apele din orasele noastre???????????

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 12 Iul 2004 17:13

Am avut si eu sansa sa ajung la Praga anul acesta. Mi-a placut Vltava, un rau foarte frumos si bogat in peste (dupa sariturile la ceas de seara). Nu am calatorit prea mult dar inteleg ca in Germania si Elvetia gasesti pastravi in paraiele de la marginea troturarului, iar cineva imi relata ca intr-o dimineata in Amsterdam a fost trezit de plescaiturile crapilor din canalul din spatele casei.
Nu pot sa nu ma gandesc la scenele de anul trecut cand curgerea Dambovitei a fost oprita pentru ceva timp. Poate va mai aduceti aminte hoardele flamande haituind pestisorii infimi prin baltoacele de sub podul Marasesti...Sau in vara lui 2000, concursul de stationar de la Pod Opera - carasi paziti de jandarmi :-( Nu m-am simtit bine auzind remarcile malitioase ale unui coleg britanic...

Scrie răspuns