PERIS - Podisor 1 sistem C&R/ Regulament 2008

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mosharu
maniac

PERIS - Podisor 1 sistem C&R/ Regulament 2008

Mesaj de mosharu » 29 Feb 2008 10:22

Dupa discutia avuta cu Dl. ing. Cristian Albastroiu referitor la "plecarea" crapilor....in portbagaj :evil: , Domnia sa a hotarat urmatoarele:

ORICE pescar, dupa camparea pe locul de pescuit, va ADUCE masina la Administratia Peris unde va ramane pana la plecarea de pe balta. Strangerea echipamentului va fi facuta in prezenta Dl-ului ing. Albastroiu!

TAXE pescuit in sistem C&R Podisor 2 - 2008:
1.Partida de 24 ore: 100 lei
2.Abonament 10 partide : 800 lei
3.Abonament anual : 500 EURO / partide NELIMITAE

Marius Largeanu
new member

Mesaj de Marius Largeanu » 12 Mar 2008 10:41

@Cristian

Salutare...am vazut ca esti foarte informat cu privire la Peris, si te-as ruga daca poti sa-mi confirmi si mie daca incepand cu 15.03.2008 balta va fi cu circuit inchis, si vor avea acces la pescuit doar cei care apartin unui club sportiv de pescuit sau vin cu o recomandare din partea unei persoane cunoscute domnului Ing.Albastroiu ?

Multumesc anticipat !
Marius Largeanu

Marius Largeanu
new member

Mesaj de Marius Largeanu » 12 Mar 2008 10:42

@Cristian

Salutare...am vazut ca esti foarte informat cu privire la Peris, si te-as ruga daca poti sa-mi confirmi si mie daca incepand cu 15.03.2008 balta va fi cu circuit inchis, si vor avea acces la pescuit doar cei care apartin unui club sportiv de pescuit sau vin cu o recomandare din partea unei persoane cunoscute domnului Ing.Albastroiu ?

Multumesc anticipat !
Marius Largeanu

vladutada
junior member

Mesaj de vladutada » 12 Mar 2008 10:57

Salut serifu.Dupa cate am aflat din discutia cu Dnul Inginer,mi-a spus clar ca trebuie sa vi neaparat recomandat de o persoana pe care o cunoaste dansul foarte bine,altfel nu se poate.Si altceva,a spus ca acolo vin si cei din echipa SENZORsa pescuisca.

Marius Largeanu
new member

Mesaj de Marius Largeanu » 12 Mar 2008 11:03

[quote="vladutada"]Salut serifu.Dupa cate am aflat din discutia cu Dnul Inginer,mi-a spus clar ca trebuie sa vi neaparat recomandat de o persoana pe care o cunoaste dansul foarte bine,altfel nu se poate.Si altceva,a spus ca acolo vin si cei din echipa [i]SENZOR[/i]sa pescuisca.[/quote]

Salut Vladut,

Multumesc pt informatie.

vladutada
junior member

Mesaj de vladutada » 12 Mar 2008 11:17

Ma numesc felix

Scrie răspuns