BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 26 Ian 2008 14:26

minu scrie:
CristianSurdu scrie:
iorga george scrie:Domn Profesor ,ungurul acela nu are internet acasa ! In Anglia ,Powerliner costa intre 45-60 lire sterline si are 5 ani garantie !!! Tot 5 ani si in Germania si probabil alte tari vestice ! Mai mult ,cautand cu Google dupa Banax Helicon ,se poate constata ca doar la noi in Est (Ungaria ,Romania,Ukraina,etc) poate fi gasita ; in schimb Powerliner e la vanzare peste tot in Europa ! Folositi Google si lamuriti-va !

:lol: si pe w..mobile.de ( site de vanzari masini in germanika ) sunt o gramada de Logan-uri la vanzare....dar NU am vazut nici-unu pe strazile nemtzesti :lol: :lol: :shock: :mrgreen:
Sint... :lol: :lol: :lol: si taxiuri au logan combi...insista si poate ai sa vezi si tu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:shock: logan taxi??? :shock: :shock: in germanika??? :roll:

Carprom..help meeeeeee :mrgreen: :lol:
In afara de clasa "E" taxi-uri...na'm vazut alta masina :roll:

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 26 Ian 2008 15:20

Tibi,am plecat si eu la magazin ferm hotarat sa-mi iau Powerliner si-am plecat de acolo cu Trabucco Maxxis SK 8000.Am luat in mana amandoua modelele si asta am ales.Acasa am si demontat-o sa vad ce si cum si mi-a placut cum arata si in interior.Foarte robusta si in acelasi timp fiabila. ;-)
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

boby buzatu
junior member

Mesaj de boby buzatu » 26 Ian 2008 15:55

intradevar la plantat se rasuceste destul de rau firul dar daca esti singur pe balta si nu are cine sa te ajute baitrunner-ul activat e cea mai buna solutie,tine firul intins,nu face peruci.si inca o chestie...am observat ca un fir mai moale gen STREAN GOLD se rasuceste mai greu decat unul mai rigid-CORTEST sa zicem....oricum,eu prefer sa arunc decat sa plantez cu toate ca nu e la fel de eficient

ando
junior member

Mesaj de ando » 13 Mar 2008 22:14

Poate sa-mi spuna si mie cate grame are okuma si cate are banaxul?

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 14 Mar 2008 09:28

iorga george scrie:Domn Profesor ,ungurul acela nu are internet acasa ! In Anglia ,Powerliner costa intre 45-60 lire sterline si are 5 ani garantie !!! Tot 5 ani si in Germania si probabil alte tari vestice ! Mai mult ,cautand cu Google dupa Banax Helicon ,se poate constata ca doar la noi in Est (Ungaria ,Romania,Ukraina,etc) poate fi gasita ; in schimb Powerliner e la vanzare peste tot in Europa ! Folositi Google si lamuriti-va !
Domnule Iorga nu ati gasit aceasta mulineta pentru ca, in vest poarta alte denumiri, Incercati sa cautati Exori Solid Free si Anaconda Magic Runner chiar si Wichwood Exorcist si o sa vedeti ca este acelasi lucru.Apropo de asta prima data cind am vazut aceasta mulineta a fost in anul 1998 si era vinduta in Germania de firma Gerlinger cu denumirea de Anaconda Magic Runner,iar acest model rezista si azi pe piata la ei,probabil ca ce se vinde acolo are si alta calitate si pretul de Germania pleaca de la 80euro in sus.

marius.tim
veteran

Re: BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Mesaj de marius.tim » 14 Mar 2008 09:34

tibi micu scrie:as cumpara niste mulinete ...intre Banax-5600 NF si Okuma Powerline ce ati propune :?: ... astept sfaturi de la cei care au avut ocazia sa le foloseasca pe amandoua
Ce zici de Atacck runner sau Jackson Marlon sau DAM SRL-fs care toate sint acelasi lucru? :lol: :lol: :lol:

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 14 Mar 2008 10:10

marius.tim scrie: Domnule Iorga nu ati gasit aceasta mulineta pentru ca, in vest poarta alte denumiri, Incercati sa cautati Exori Solid Free si Anaconda Magic Runner chiar si Wichwood Exorcist si o sa vedeti ca este acelasi lucru.Apropo de asta prima data cind am vazut aceasta mulineta a fost in anul 1998 si era vinduta in Germania de firma Gerlinger cu denumirea de Anaconda Magic Runner,iar acest model rezista si azi pe piata la ei,probabil ca ce se vinde acolo are si alta calitate si pretul de Germania pleaca de la 80euro in sus.
Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel ! La fel cum modelele Attack ,Trabucco ,Jaxon ,etc., sunt la exterior la fel ,cu siguranta fiecare firma a modificat cate ceva la interior (vezi raportul de recuperare diferit) .De ce Okuma ,Shimano si Daiwa au aceleasi denumiri oriunde in lume si nu se incurca nimeni sa le cloneze ? ;-)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

angler
new member

Mesaj de angler » 14 Mar 2008 12:00

Am Banax chinezesc de anu trecut si sunt foarte multumit de ele.Am plantat la 200m cu bait-runeru activat si nu am avut nici o problema cu firul (am avut fir carbotex,trabuco si okuma).Sincer nu am incercat Okuma , insa am avut acum cativa ani o mulineta okuma luata de la Gipo si m-a dezamagit.La cat costa acum Banaxul....mi se pare cel mai bun compromis intre pret si calitate.Si sunt de preferat celor din Niro.Calitativ sunt cu putin sub cele koreene.

angler
new member

Mesaj de angler » 14 Mar 2008 12:00

Am Banax chinezesc de anu trecut si sunt foarte multumit de ele.Am plantat la 200m cu bait-runeru activat si nu am avut nici o problema cu firul (am avut fir carbotex,trabuco si okuma).Sincer nu am incercat Okuma , insa am avut acum cativa ani o mulineta okuma luata de la Gipo si m-a dezamagit.La cat costa acum Banaxul....mi se pare cel mai bun compromis intre pret si calitate.Si sunt de preferat celor din Niro.Calitativ sunt cu putin sub cele koreene.

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 15 Mar 2008 08:08

iorga george scrie:
marius.tim scrie: Domnule Iorga nu ati gasit aceasta mulineta pentru ca, in vest poarta alte denumiri, Incercati sa cautati Exori Solid Free si Anaconda Magic Runner chiar si Wichwood Exorcist si o sa vedeti ca este acelasi lucru.Apropo de asta prima data cind am vazut aceasta mulineta a fost in anul 1998 si era vinduta in Germania de firma Gerlinger cu denumirea de Anaconda Magic Runner,iar acest model rezista si azi pe piata la ei,probabil ca ce se vinde acolo are si alta calitate si pretul de Germania pleaca de la 80euro in sus.
Stiu ca sunt modele care arata identic ,dar repet ,Banax Helicon nu exista in Vest ! Chiar daca la prima vedere par identice ,eu unul nu cred ca la interior sunt la fel ! La fel cum modelele Attack ,Trabucco ,Jaxon ,etc., sunt la exterior la fel ,cu siguranta fiecare firma a modificat cate ceva la interior (vezi raportul de recuperare diferit) .De ce Okuma ,Shimano si Daiwa au aceleasi denumiri oriunde in lume si nu se incurca nimeni sa le cloneze ? ;-)
Uita-te te rog pe site-ul celor de la DAM la mulineta HPN si vezi pe care dintre cele trei enumerate de tine au clonat-o...

Scrie răspuns