salut baieti! bine v-am gasit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
salut baieti! bine v-am gasit
salutare voua! eu sunt nou pe aici si sper sa ma primiti in "familia"voastra!
- Daniel Costache
- veteran
- Musaro Adriano
- veteran
-
- new member
salut!!
apa marii e calda? lasand la o parte gluma... ma poti lamiri si p mine ce e cu scandalul de care se vorbeste referitor la calificari? exista acest scandal sau este doar un subiect de discutie pe acest forum?
distractie placuta la mare si mult soare!!
distractie placuta la mare si mult soare!!
- Musaro Adriano
- veteran
Draga Adriano, o fi ceva admirator secret( unul dintre vizitatorii aia de care vorbea sefu
).
Adriano, stii ce fac cind vreu sa trec mai usor peste mizeriile pe care viata ni le scoate in cale? Simplu. Merg pe balta. Ma tratez cu rasarit de soare,stele si citeodata peste. Nu zic,mai mai trateaza si cite un tintar cu o injectie,
,o urzica , ceva, dar asa ii balta.
Fir Intins!!!

Adriano, stii ce fac cind vreu sa trec mai usor peste mizeriile pe care viata ni le scoate in cale? Simplu. Merg pe balta. Ma tratez cu rasarit de soare,stele si citeodata peste. Nu zic,mai mai trateaza si cite un tintar cu o injectie,

Fir Intins!!!
- Musaro Adriano
- veteran
Bob de bob mai bine prezinti certificatul de nastere, referinte, si tot tacamul ca baietii sunt foarte agitati zilele astea...In rest : Bine ai venit in casa noastra de nebuni! Ai 2 sanse: ori te lasi pagubas ori mergi inainte! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:42 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- junior member