Navomodele folosite pt plantat !?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 20 Mar 2008 23:57

reclama,reclama si iar reclama...navomodel.... :mrgreen:

nu am nimic impotriva navomodelellor deoarece si eu folosesc ,dar urasc reclama AGRESIVA :mrgreen: ;-) asa cum sa intamplat pe un alt site, iar de la un topic cat de cat interesant sa ajuns la un topic de mistouri tocmai din cauza celui ce construieste si vinde si inchiriaza acele navomodele
am ramas stupefiat cand a spus ca anul acesta vrea sa pescuiasca la 1000m distanta si ... SI a mai adaugat ca orice fel de pescuit necesita plantat :mrgreen: :mrgreen: ,pai fratilor daca orice fel de pescuit necesita plantat eu m-am hotarat sa ma apuc de muscarit(flyfishing) numai ca imi trebuie un mini-navomodel sa-mi scot si eu musca afara si numai la 1000m :mrgreen: ,asta da drill de stiuca,salau :mrgreen:

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 21 Mar 2008 00:18

Nu e reclama agresiva e doar adevarul.Eu sunt din Jud Mures de langa Iernut mai exact din Ludus.Spun doar ce cred.Si ca omul vrea sa incerce la 1000 de m e treaba lui.As spune mai multe in legatura cu navomodelele lui dar nu stiu daca e voie sunt nou pe aici.Dar daca va fi voie am sa va spun si voi descrie si materialele folosite de ei asa ca sa va faceti o idee.singurul lucru pe care pot sa il spun cu siguranta e ca cele facute in serie in "fabrici" sunt zero pe langa acestea.Nu stiu e posibil sa mai faca cineva la comanda navo de calitate dar eu nu ii cunosc si la preturile la care le fac ei.Am vazut un model Orca=jale bascula cand vroia ea se oprea cand avea chef era bruiata de orice telefon facea doar 3-4 drumuri capacitate mica de transport si costa 1600 de lei si inaca una care e laudata tare Speedy la fel ca asta aceeasi treaba.Pot sa va spun cu siguranta ca tot ce cititi pe site la ei este adevarat.Daca nu voi mai fi lasat sa postez aici asta e dar cred ca lucrurile de calitate trebuie laudate asa cum sunt laudate anumite lansete,mulinete asa cred ca pot fi laudate si aceste navomodele.Si undeva cineva spunea ca le-a scazut vanzarea nu e adevarat incercati sa intrati in posesia uneia si veti vedea ce lunga e lista de asteptare.(Rautatile nu isi au rostul)

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Mar 2008 00:34

@ovidiu

stai linistit ,nu ma refeream la tine ca faci reclama agresiva ;-)

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 21 Mar 2008 00:48

M-am gandit ca nu la mine dar e le iau "apararea" pt ca au dreptate cand vine vorba de navomodele.Legat de pescuit nu comentez ca in pescuitul crapului si eu sunt la inceput dar cu multe cunostinte si mai putina experienta.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 21 Mar 2008 14:15

spatar ovidiu scrie:Nu e reclama agresiva e doar adevarul.Eu sunt din Jud Mures de langa Iernut mai exact din Ludus.Spun doar ce cred.Si ca omul vrea sa incerce la 1000 de m e treaba lui.As spune mai multe in legatura cu navomodelele lui dar nu stiu daca e voie sunt nou pe aici.Dar daca va fi voie am sa va spun si voi descrie si materialele folosite de ei asa ca sa va faceti o idee.singurul lucru pe care pot sa il spun cu siguranta e ca cele facute in serie in "fabrici" sunt zero pe langa acestea.Nu stiu e posibil sa mai faca cineva la comanda navo de calitate dar eu nu ii cunosc si la preturile la care le fac ei.Am vazut un model Orca=jale bascula cand vroia ea se oprea cand avea chef era bruiata de orice telefon facea doar 3-4 drumuri capacitate mica de transport si costa 1600 de lei si inaca una care e laudata tare Speedy la fel ca asta aceeasi treaba.Pot sa va spun cu siguranta ca tot ce cititi pe site la ei este adevarat.Daca nu voi mai fi lasat sa postez aici asta e dar cred ca lucrurile de calitate trebuie laudate asa cum sunt laudate anumite lansete,mulinete asa cred ca pot fi laudate si aceste navomodele.Si undeva cineva spunea ca le-a scazut vanzarea nu e adevarat incercati sa intrati in posesia uneia si veti vedea ce lunga e lista de asteptare.(Rautatile nu isi au rostul)
nici eu nu cred ca faci reclama.asti doar prost informat.sau mai bine ziz total dezinformat.asta e efectul cind cineva vine cu aberatzii de gen,pescuit la 1000m,nu conteaza momeala ,conteaza doar distantza....si alte absurditatzi de genul asta, pe un forum unde mai vin si incepatori,care din lipsa de experientza chiar il cred.descrierea materialelor folosite de el? sau esti o clona dea lui sau il crezi pe cuvint ce materiale foloseste,la fel cu calitatea UNICA in lume a barcilor lui.

faptul ca faci compareatzie cu orca si barcutza lui,spune multe.

piatza este plina de modele ADEVARATE de navomodel de la o gramada de furnizori care se respecta,care asigura garantzie de pina la 3 ani,care daca probleama dureaza mai mult de o saptamina (inclus transportu) itzi ofera barcutza de imprumut pe poerioada reparatziei (gratis pe perioada garantzuiei)....care sint cu adevarat bune.personal am cunostintze care detzin navomodele de la mai multe firme si de citziva ani. nu cunosc nici un caz sa fi avut probleme cu ele.

faptul ca daca vrei sa achizitzionezi un navomodel dureaza nu sugereaza deloc cererea mare ci doar neseriozitatea individului.de fapt am mai auzit cazuri ca au fost contractate barci si cu toate ca au fost platite (partzial sau integral) clientul a fost aminat si dus cu vorba la nesfirsit,iar cind sas plictisit de asteptat a avur probleme in as recupera banii.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 21 Mar 2008 15:41

Eu ma opresc aici cu discutia asta.Dar eu sunt foarte multumit.Si din cate am mai citit pe aici nu sunt singurul.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 27 Mar 2008 17:28

Cand doresti un lucru facut la comanda dureaza.Nu comanzi azi un BMW si il ai maine mai ales daca il vrei si intr-un anume fel.Asa si cu barcutele.Si barcutele lor din punctul meu de vedere mi se par super calitate si spun asta pt ca si am una nu vb in necunostinta de cauza.Singura lor problema a fost telecomanda dar cum puteti vedea pe site la ei au rezolvat problema.Si problema asta au avut-o toti producatorii de navomodele pt ca nu rezistau la umezeala si nu era din cauza lor.Erau prost facute de fabrica.La condens potentiometrele faceau figuri pana se uscau.Acum ei isi fac propriile telecomenzi tocmai din cauza asta si sunt sigur ca sunt ok si nimeni nu va mai avea probleme.Abia astept sa vad daca vreun posesor se va declara nemultumit dar nu va fi asa.Eu am folosito in cele mai dure conditii)ploi torentiale,valuri de 1m si nu a avut nici cea mai mica problema in fara de faptul ca poate si din neglijenta intra apa la telecomanda.In rest nimic-nici o problema.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 27 Mar 2008 19:51

spatar ovidiu scrie:Cand doresti un lucru facut la comanda dureaza.Nu comanzi azi un BMW si il ai maine mai ales daca il vrei si intr-un anume fel.Asa si cu barcutele.Si barcutele lor din punctul meu de vedere mi se par super calitate si spun asta pt ca si am una nu vb in necunostinta de cauza.

am voie sa intreb cite (eventual si care) alte modele ai mai incercat pina ai ajuns in cunostintza de cauza?

Singura lor problema a fost telecomanda dar cum puteti vedea pe site la ei au rezolvat problema.Si problema asta au avut-o toti producatorii de navomodele pt ca nu rezistau la umezeala si nu era din cauza lor.Erau prost facute de fabrica.La condens potentiometrele faceau figuri pana se uscau.Acum ei isi fac propriile telecomenzi tocmai din cauza asta si sunt sigur ca sunt ok si nimeni nu va mai avea probleme.Abia astept sa vad daca vreun posesor se va declara nemultumit dar nu va fi asa.Eu am folosito in cele mai dure conditii)ploi torentiale,valuri de 1m si nu a avut nici cea mai mica problema in fara de faptul ca poate si din neglijenta intra apa la telecomanda.In rest nimic-nici o problema.
asa o fi ca prea insisti mult.care totzi producatorii de navomodele au avut problema asta? te referi la cei din ro sau in general la totzi din lume?

oricum important e ca tu sa fi multzumit de ea.pina la urma ai dat o stiva de bani...

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 27 Mar 2008 22:44

Cei care au folosit telecomenzi de fabrica sa zic asa.Eu am vazut desule si toti aveau probleme cu ele indiferent de model.Nu stiu ce aveti prin alte tari dar iti spun cu toata sinceritatea ca asta mi se pare indestructibila(acuma sa nu dai cu parul in ea)O telecomanda profesionala costa cat am dat eu pe barcuta si daca esti interesat poti vedea pe site-urile de modelism telecomenzi incepand de la cativa zeci de euro pana la vreo 2000 de euro numai telecomanda.Ei au folosit anul trecut niste telecomenzi hoby care nu erau scumpe si aveau garantie de la producator de ele dar nu erau rezistente la apa.La condens care era destul de greu de evitat sau cand cadea roua se umezeau si nu mai functionau bine comenzile.Asta nu era vina lor a producatorilor.In urma observatiilor si-au dat si ei seama ca trebuia facut ceva si asa au dat comanda la niste carcase si si-au facut propriile telecomenzi.Navomodelul e numai fibra de calitate si inox de la sertar la ax port elice si protectia antibradis.Sistemul de nadire progresiva e uimitor poti nadi cu o singura incarcatura pe ce distanta vrei.E prevazut navomodelul cu un sertar fara fund care e scos afara de un motoras cu un surub melc si din telecomanda nadesti cat vrei(dai drumul la nada cand vrei si cat vrei in timp ce navomodelul se deplaseaza) si mie asta mi se pare extraordinar.Alte modle arunca pur si simplu nada o basculeaza.Cum poti duce cu acele modele monturi cu plum pierdut?Alea arunca montura si se poate incurca.Acest tip de navo e prevazut cu un dsipozitiv cu niste tuburi in care introduci montura de la plumb incolo spre carlig doar plumbul ramane afara.In momentul in care golesti sertarul acesta in deplasarea lui activeaza o siguranta care cand decupleaza face ca montura sa cada foarte lin.Practic cade ca si cum ai tine-o intre degete si ai lasa-o tu atunci plumbul datorita greutatii lui trage carligul si forfacul din tub practic zero sanse de incurcatura a monturii.Plus ca cele 2 motoare o fac foarte manevravila si poate intoarce pe loc.Are si o forta de tractiune iesita din comun iti tarege lansetele de pe rod pod sau cu tot cu rod pod in apa.Iti intinde firele cat vrei tu.Am legat o saltea pe apa si am plimbat-o pe prietena pe lac cu ea si daca nu crezi anul acesta o sa filmez si o sa postez.Si eu am asteptat putin peste termen vreo 2 saptamani dar a meritat.Importa unele componente si nu depinde de ei.Sunt foarte priceputi in ceea ce fac si oameni cu studii superioare in domenii ca informatica si electronica.Isi fac singuri sfturile si alte minuni.Singuri isi fac hartile de GPS din cate am inteles.Daca o sa ai vreodata ocazia sa vezi un navomodel de la ei pun pariu pe ce vrei si sunt un om de cuvant ca vei fi foarte surprins de calitate si de ce paote sa faca o asemenea barcuta.Toti cei pe care ii cunosc eu si au vazut-o si au vrut navo de laei si-au luat dupa mine plus ca cei care aveau alte modele le-au vandut si si-au comandat si ei.Asta spune multe.Daca voi fi acuzat de reclama asta e sa fiu dar cum am mai spus nu ma feresc sa vorbesc despre calitatea lucrurilor pe care le folosesc fie ca sunt ele bune sau proaste.Acesta face parte din categoria celor bune.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 10:19

Am uitat sa spun ca are o autonomie de functionare foarte mare.Functioneaza cu 2 acumulatori in acelasi timp si are o capacitate mare de transport?(3 kg fara probleme) si duce 2 fire.Are o stabilitate incredibila e tip catamaran si nu cred ca pe un lac de pescuit la crap o poate rasturna cineva indiferent de conditiile de exploatare.Si producatorii sunt niste oameni foarte amabili si stau la dispozitia clientilor oricand cu orice fel de informatii si la orice ora.Cred ca cei care au avut de comentat erau niste fitzosi parerea mea.Daca vrei lansete Free Spirit astepti pana e gata comanda.Si daca englezii se misca incet din indiferent ce motive ce vina au cei de la xxx din Roamnia.Am curajul sa afirm ca in scurt timp cand vor devenii mai cunoscuti nu stiu cine le va face fata legat de calitate.Si cine are un altfel de navomodel si e dispus sa il aduca la o comparatie indiferent sub ce aspect eu abia il astept.Daca castiga macar la un capitol ii dau navomodelul meu lui cadou.Si intra aici raza de actiune ,autonomie,capacitate de transport nada,viteza,stabilitate,putere,sistem de nadire si de plantare.Nu ma leg de design.Astept provocari.

Scrie răspuns