Mulineta Okuma PL 860
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mulineta Okuma PL 860
Am si eu 2 intrebari ..
1.Unde gasesc saibe pt modificarea asezarii firului pentru mulineta Okuma PL 860?
2.La ce se foloseste tamburul de rezerva care vine cu mulineta(tinand cont ca nu este din acelasi material cu cel de pe mulineta).
Multumesc anticipat cunoscatorilor care au amabilitatea sa-mi raspunda la intrebari .
1.Unde gasesc saibe pt modificarea asezarii firului pentru mulineta Okuma PL 860?
2.La ce se foloseste tamburul de rezerva care vine cu mulineta(tinand cont ca nu este din acelasi material cu cel de pe mulineta).
Multumesc anticipat cunoscatorilor care au amabilitatea sa-mi raspunda la intrebari .
- Cucu Ionel
- senior member
De ce vrei sa folosesti saibe la mulineta?Nu ti se aseaza firul la unul din capetele tamburului?Si cum adica la ce folosesti tamburul de rezerva daca-i din alt material?Daca-i din alt material nu-ti intra pe mulineta?In general,tamburul de rezerva se foloseste ptr. o alta dimensiune(grosime)a firului,mai mica sau mai mare,decat a firului normal,de ex.la balta folosesti un 0,28-0,30 iar daca dai la Dunare folosesti un 0,40-0,45. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
Crestea pretul mulinetei si concurenta este mare.gaby2kk scrie:Daca tot vroiau sa dea un tambur de rezerva ,de ce nu au dat unul la fel ???![]()

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Tamburul original il folosesti DE REGULA. Cel de rezerva ( doar e REZERVA!!) il folosesti, vorba lui Cucu, ocazional, la Dunare, de ex., cu fir de 0,45mm. Nici nu se pune problema sa faci concurs de casting cu fire din aleagaby2kk scrie:Daca tot vroiau sa dea un tambur de rezerva ,de ce nu au dat unul la fel ???![]()

Cu adunarea firului... sigur ai vreo problema?!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- boosterman
- veteran
Sunt niste saibe din plastic transparent, poate ti-a cazut sau daca ai schimbat tamburul de la o mulineta la alta, poate ca saiba s-a lipit in corpul mulinetei astfel la o mulineta ai doua saibe iar la cealalta niciuna.
Sincer ma indoiesc sa nu fi avut saibe de la inceput.
Sincer ma indoiesc sa nu fi avut saibe de la inceput.

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.