Bradeni
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Bradeni
In primul rand salutari la toti pescarii care navigheaza pe acest site.M-ar interesa dc. are cineva cateva informatii despre acest lac avand in vedere ca anu trecut nu am facut nici o partida de pescuit pe Brateni.Multumesc !
Ultima oară modificat 25 Mar 2008 22:48 de către dani_s, modificat 1 dată în total.
- alex_mures
- veteran
alex_mures scrie:mai ai chef sa vorbesti de Brateni,florine ?

De ce nu?
Sa spun oamenilor la ce sa se astepte.

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Ce am patit anul asta sau anul trecut?
Anul trecut am avut placerea dupa ce am nadit locul si am pus monturile pe pozitie sa fiu"calarit" de un nene si sa faca o lansare deosebita peste toate cele 4 fire ale mele. Este foarte greu sa inteleaga multi cum este posibil sa lanseze peste mine daca lansetele mele stau grupate intr-un metru. Poate au impresia ca si in apa tot asa stau?
Anul asta de 8 Martie, am ajuns pe lac pe o ploaie deosebita si dupa 1 ora de pregatiri am fost anuntat ca nu pot pescui. De ce nu am fost anuntat cand am ajuns?
Pana patronii nu vor intelege ca pescuitul se face civilizat si ca trebuie sa lasi loc intre pescari pentru a nu aparea discutii si situatii ca anul trecut, eu unul nu mai calc pe acolo.
Sa mai vb de manelele de la bar sau de pe malul apei?
Asa ca eu sunt jurat ca nu le mai dau nici un ban si nu mai calc pe acolo pana conditiile de pescuit nu vor fi civilizate.
Pacat de acest lac care cu siguranta se va strica in viitoarul apropiat.

Anul trecut am avut placerea dupa ce am nadit locul si am pus monturile pe pozitie sa fiu"calarit" de un nene si sa faca o lansare deosebita peste toate cele 4 fire ale mele. Este foarte greu sa inteleaga multi cum este posibil sa lanseze peste mine daca lansetele mele stau grupate intr-un metru. Poate au impresia ca si in apa tot asa stau?
Anul asta de 8 Martie, am ajuns pe lac pe o ploaie deosebita si dupa 1 ora de pregatiri am fost anuntat ca nu pot pescui. De ce nu am fost anuntat cand am ajuns?
Pana patronii nu vor intelege ca pescuitul se face civilizat si ca trebuie sa lasi loc intre pescari pentru a nu aparea discutii si situatii ca anul trecut, eu unul nu mai calc pe acolo.
Sa mai vb de manelele de la bar sau de pe malul apei?
Asa ca eu sunt jurat ca nu le mai dau nici un ban si nu mai calc pe acolo pana conditiile de pescuit nu vor fi civilizate.
Pacat de acest lac care cu siguranta se va strica in viitoarul apropiat.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Credeam ca sunt eu mai "fitos" si pretentios, dar se pare ca nu sunt singurul care vrea sa pescuiasca civilizat.florincj scrie:@florioro
Te inteleg perfect ! Eu de anul trecut din mai nu mai merg acolo din aceleasi motive . E pacat de lac si de amenajarile facute , care pe lacurile din jurul Clujului nu prea le vezi .
Intradevar mare pacat de acest lac.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro