Firme curierat rapid
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
Bai baieti, stati sa va zic un singur secret....de care , poate, nu tineti cont. La fiecare firma de curierat, locala, lucreaza oameni, romani, baieti de-ai ca noi, asta e job-ul lor.... E, daca stiti asta, trebuie sa stiti ca si omu', pleaca la munca, adica sa imparta coletele, cand are si el timp....poate are si alt job intre timp..... acuma deh....ce vreti...asha-i la noi....
Asa ca treaba cu firmele de curierat, si cu primirea coletelor la timp e cu dus si-ntors...depinde de ce oameni lucreaza in judetul din care e fiecare....
Am de zis de rau numai de "sprint curier", in Tulcea, care m-a chemat sa iau coletul de la sediul lor... Shi i-am zis cate ceva aleaia ce statea la birou shi spunea nishte chestii....ca asha de tare a durut-o, incat...la fel cred ca face cu totzi...
Acuma...nu mai stau sa citesc ce-am scris....daca intelegeti ceva , bine, daca nu....iar bine!
Colete primite la timp, va doresc!
Asa ca treaba cu firmele de curierat, si cu primirea coletelor la timp e cu dus si-ntors...depinde de ce oameni lucreaza in judetul din care e fiecare....
Am de zis de rau numai de "sprint curier", in Tulcea, care m-a chemat sa iau coletul de la sediul lor... Shi i-am zis cate ceva aleaia ce statea la birou shi spunea nishte chestii....ca asha de tare a durut-o, incat...la fel cred ca face cu totzi...
Acuma...nu mai stau sa citesc ce-am scris....daca intelegeti ceva , bine, daca nu....iar bine!
Colete primite la timp, va doresc!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- George Iorga
- maniac
Am primit mai multe colete prin Fan Courier si taxele de transport mi-au parut rezonabile ! Daca si firma care trimite coletul are contract cu ei platesti doar transportul nu si rambursul la bani si e chiar OK ! Parca la timpul cat dureaza expedierea ar mai putea umbla putin ,sa-l mai reduca ....( 3 zile lucratoare si 2 nopti ptr. o cursa Arad - Calarasi imi pare cam mult !)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- George Iorga
- maniac
- radumatica
- veteran
- boosterman
- veteran
- mario_kempes10
- senior member
Firme curierat rapid.
cu TCE nu a avut nimeni vreo experienta neplacuta ca si mine???
iorga george scrie:Pai da Cristi ,pana in Bucuresti asa fac : 24 de ore !... si dupa aia , inca 24 de ore pentru 125 km !Si alte 12 ore m-au cautat, ei pe mine - eu pe ei ...
(nr. de telefon scris pe colet avea lipsa o cifra !)

Daca-i dadeai vreun pumn in mekla la un gabor.....sigurrrrrrrrrrrrrrr te gaseau repede...mascatii

Fan Curier: am fost la ei la sediu ( f-ca de glucoza ) sa-mi ridic coletul....super draguti baietii..cafele, sucuri ...pana mi-au scos de la magazie coletul. BRAVO! Astia ...tot in romanika or' lucra?