iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- alex_mures
- veteran
conditiile de campare sant excelenta si e si gratis,iar C@R din pacate nu sa auzit inca la Iernut.
Intre 22-23.03 am fost la Iernut cu romi_bica,capturi 1 carasel la jumate kil cu bila de 20 sparta Nutrabaits Technispice si inca vreo 3 carasei la fel cu rama rosie.Am mai avut o captura de vreo 2 kile dar mai bine sa ne povesteasca laurkro.
Pe 23 dimineata au mai venit laurkro,M@tr|X|,bebe(imi cer scuze nu ii stiu numele de aici) si florioro(numai in vizita).
Noaptea a fost chiar frumos,ziua fiind cu soare cu dinti si un vant destul de agasant,una peste alta a fost o partida frumoasa.
Intre 22-23.03 am fost la Iernut cu romi_bica,capturi 1 carasel la jumate kil cu bila de 20 sparta Nutrabaits Technispice si inca vreo 3 carasei la fel cu rama rosie.Am mai avut o captura de vreo 2 kile dar mai bine sa ne povesteasca laurkro.
Pe 23 dimineata au mai venit laurkro,M@tr|X|,bebe(imi cer scuze nu ii stiu numele de aici) si florioro(numai in vizita).
Noaptea a fost chiar frumos,ziua fiind cu soare cu dinti si un vant destul de agasant,una peste alta a fost o partida frumoasa.
- alex_mures
- veteran
- alex_mures
- veteran
- alex_mures
- veteran
citez de pe forumul oficial al Piscicolei Iernut
cel ce a scris e singurul Site Admin acolo
cel ce a scris e singurul Site Admin acolo
Aline daca consideri ca merit BAN-ul atunci asta e,DAR sant niste reguli tampite impuse de catre administrator si considerat de tine fiind ok.fulger scrie:Barcutele au fost lasate la cererea pescarilor anul trecut si au fost scoase datorita problemelor aparute din pricina folosirii lor.
Eu nu sunt pescar, dar folosirea barcutei pentru momit, nu mi se pare corect fata de pestele pe care incercati sa-l prindeti. Eu vad aceasta barcuta ca un cheat pentru jocul de calculator, o trisare, posibil sa ma insel.