Navomodele folosite pt plantat !?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 14:37

ba baiatule dupa cit esti de paralel cu pescuitul am impresia ca esti o clona alui marcel.daca nu,tot egal nici tu nu esti mai bun.asta e un site de pescuit nu de navomodele si daca vrei sa faci cuiva statuie incearca pe lingatorii .ro :evil: daca esti in stare sa postezi ceva despre pescuit bine daca nu, nu ne mai stresa cu ineptziile tale.chestia aia cu "singura barca cu care potzi transporta monturi cu oplumb pierdut este emanatzia ta? si carte e problema daca o barca basculeaza montura? cind arunci cum e? hai ca deja esti penibil.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 16:49

Toate navomodelele pe care le-am vazut basculeaza mai bine zis arunca spre inapoi sau inspre lateral ceea ce face ca in multe cazuri o montura cu plumb pierdut forfacul cu carligul fiind in fata in momentul bascularii acesta sa vina inapoi peste fir ceea ce poate duce la incurcarea monturii.Pt mine e destul de logic.Acuma dupa o fizica elementara ma gandesc eu ca in momentul aruncarii de pe mal miscarea imprimata monturii este din inapoi spre inainte ceea ce face ca montura sa se desfasure in aer in alt fel si banuiesc ca sti in care.Cand barca basculeaza montura in cazul celorlate navomodele pe care le-am vazut miscarea este din inainte spre inapoi.Firul fiind intins ti-l arunca cu montura inapoi in momentul bascularii de unde rezulta incurcarea monturii.Partenerul meu de pescuit are una care basculeaza si are monturi doar cu plumbul in fata ca altfel se incurca monturile ca trebuie sa puna montura in bascula ca un colac si cand o basculeaza "victorie".Acuma topicul asta e legat de navomodle si nu o sa vb aici de apa de ploaie.Legat de calitatile mele de pescar nu comentez nimic am vreme sa mai invatat si sunt dispus sa o fac.Cat despre calitatile tale de carcotas am inteles multe de pe forumul acesta nu sunt nou prin zona doar postez de curand.Sunt un cititor destul de vechi.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 20:24

spatar ovidiu scrie:Toate navomodelele pe care le-am vazut basculeaza mai bine zis arunca spre inapoi sau inspre lateral ceea ce face ca in multe cazuri o montura cu plumb pierdut forfacul cu carligul fiind in fata in momentul bascularii acesta sa vina inapoi peste fir ceea ce poate duce la incurcarea monturii.Pt mine e destul de logic.Acuma dupa o fizica elementara ma gandesc eu ca in momentul aruncarii de pe mal miscarea imprimata monturii este din inapoi spre inainte ceea ce face ca montura sa se desfasure in aer in alt fel si banuiesc ca sti in care.Cand barca basculeaza montura in cazul celorlate navomodele pe care le-am vazut miscarea este din inainte spre inapoi.Firul fiind intins ti-l arunca cu montura inapoi in momentul bascularii de unde rezulta incurcarea monturii.Partenerul meu de pescuit are una care basculeaza si are monturi doar cu plumbul in fata ca altfel se incurca monturile ca trebuie sa puna montura in bascula ca un colac si cand o basculeaza "victorie".Acuma topicul asta e legat de navomodle si nu o sa vb aici de apa de ploaie.Legat de calitatile mele de pescar nu comentez nimic am vreme sa mai invatat si sunt dispus sa o fac.Cat despre calitatile tale de carcotas am inteles multe de pe forumul acesta nu sunt nou prin zona doar postez de curand.Sunt un cititor destul de vechi.
pot sti si cite navomodele ai vazut? tu itzi dasi seama de ce ineptzii scotzi? mai baiatule laso mai incet ca sar putea sa te si creada cineva.sau poate totusi nu!daca vrei sa discutzi despre navomodele dute pe un forum de navomodele si povestestele lor cum itzi plimbi prietena cu barcutza. :evil: .aici e un forum de pescuit si daca vrei sa vorbesti despre navomodele accepta asocierea lor cu pescuitu.faptul ca nu esti nou prin zona se stie. de pe vremea cind postai cu numele tau sub care nu-mi mai amintesc exact ori ai fost banat ori trimis la plimbare de totzi cei pe care iai plictisit cu paranoia ta.iar daca tot vrei sa postezi despre firma aia fantoma de navomodele,posteaza te rog si cum a fost cu clientu care a platit in avans,si a asteptat pina ia venit rau dupa o barca care si acum e in stadiu de proiect? in cit timp a reusit sa-si recupereze banii ?

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 28 Mar 2008 22:21

pot sa-ti fac o surpriza placuta florinw ?

culmea nu sunt banat :)) pe nici unde.

nu ma confunda te rog. am postat , postez si voi posta oriunde cu numele meu , nu ma confunda cu altcineva , nu transforma te rog un subiect in care se trateaza navomodelele pentru nadit in TIGANIE.

rog un moderator sa posteze IP-ul meu si pe cel al lui Ovidiu. pentru a vedea stimabilul florinw ca numai daca ma teleportez pot posta si din Timisoara si din Ludus in acelasi timp.

:) florinw oare te inseli des ? mult ? deobicei ? ai gasit un loc unde poti face afirmatii gratuite , nefondate si mai ales neargumentate ? sau nu ti-a placut povestea mea de pe alt forum si aici refulezi pentru ca un limbaj trivial este permis ?

daca nu am postat de ceva timp este pentru ca dialoguri din acestea i-mi creaza repulsie , nici acum nu postam daca nu vedeam ca i-l ingramadesti pe saracul om confundandu-l cu mine.

:))

no offense dara ai reusit sas superi cativa oameni cu afirmatii de genul celor de mai sus. vorbesti vorbe , vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti , iti place se pare sa te asculti .

in acest subiect se vorbeste despre navomodele pentru nadit si plantat ,
Salutare,

Pt. a nu supara pe moderatorii acestui forum :wink: cu intrebari pe linga subiect, am mutat aceasta intrebare din topicul "Plantatul la crap..." aici.

Asadar:

Unii dintre dvs. (ex Iliuta) si-au exprimat parerea despre navomodele folosite la plantat.

Eu sunt nedumerit. Shocked Rolling Eyes Sunt constient de avantajele pe care le prezinta un navomodel, dar totusi nu sunt lamurit daca este legal si/sau etic sa-l folosim ?!

Avind in vedere si preturile pe care le au navomodelele as vrea sa stiu si parerile dvs.... Merita sau nu sa achizitionezi unul !? Question

Fire intinse !!!

ce naiba ... civilizatia.....alooooo.... civilizatia ?!

repet rugamintea catre moderatori sa posteze IP-urile noastre , poate ca asa o sa iasa din transa florinw si nu o sa mai jigneasca oamenii la intamplare "plezneala"
Cu stima
Marcel Zgirdea

Http://navomodele.cyber-ro.ro

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 28 Mar 2008 22:40

poate si gusti , alexalba , jenel sunt clone ale mele. recunosc , au clone ale navomodelelor construite de catre noi , mele mai precis au cate un Thor.

gusti , nu vrei banii inapoi ? alex poate tu vrei banii inapoi , ovidiu tu vrei banii inapoi siguuur. sa nu-i vreti ca vedeti ce zice florinw , nu am de unde sa-i dau. dara daca totusi ii vreti intrati in coada de asteptare ca pentru aterizare nu de altceva dara sunt asa multi care asteapta :)) navomodele vreo 30 si ceva si daca vor ... asteapta. daca nu vor... nu comanda. simplu? intelegi ce inseamna perfectiunea florinw ? oamenii de pe aici incearca sa te lumineze , tu te incapatanezi sa arunci. o sa-ti fac cadou un Thor (terminati cu limbaje din astea ca nu primeste fiecare barca gratis) si sa te vad atunci ce mai zici. uite se ofera ovidiu sa ti-l aduca , pe 24 e in germania. vrei ?

florinw , ce naiba , ai nevoie sa fie o teorie permanenta a conspiratiei in jurul tau ?
Cu stima
Marcel Zgirdea

Http://navomodele.cyber-ro.ro

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 22:46

Eu mi-am pastrat bunul simt dar cu riscul de a fi dat afara o sa iti trag o injuratura.Sper totus sa ma pot abtine dar de la oamnei ca tine nu am si nici nu vrea sa invat ceva vreodatat in viata mea sau ba pot:si anume cum sa nu fiu.Cred ca esti un frsutrat care nu are unde se descarca.Fara sa fac nici o aluzie un prieten de-al meu are o vorba :"nu te certa cu prostul ca lumea nu face diferenta!" PS:daca trebuie sa fiu dat afara pt postul acesta nu e nici o problema.

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 22:50

Ma mai faci si clonat.Nu ii fi si tu vreo clona a lui Gica Contra :?:

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 23:03

spatar ovidiu scrie:Ma mai faci si clonat.Nu ii fi si tu vreo clona a lui Gica Contra :?:
daca team confundat cu o clona este pt motivul ca sustzii aceleasi timpenii ca si marcel.cu toiata parerea de rau dar intrun forum de pescuit nu se argumenteaza calitatzile unui navomodel prin faptul ca itzi plimbi prietena pe balta cu el.cit despre faptul ca o montura cu plumb pierdut poate fi transportata doar cu navomodelul lui marcel,asta are una din urmatoarele explicatzii:

habar nu ai de pescuit probabil nu sti ce inseamna montura cu plumb pierdut si in mod sigur nu sti cum trebuzie sa lucreze,dar de aia faci afirmatzii savante

ai postat la dictare

cit despre refulari,tocmai tu o sa fi ala care o sami provoace dureri de cap :mrgreen:

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 28 Mar 2008 23:07

marcel cred ca subiectul e inchis . poate omul nu a vazut un thor si e indreptatit sa vb.e treaba lui e un forum deschis si toata lume poate sa isi expuna parerea. noi stim ce stim si nu pot decit sa iti multumesc inca o data pe aceasta cale. stima .(vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sint acri)

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 23:17

Referirea la plimbatul prietenei era asa ca sa iti dai seama ce forta are.Dar nu ma mai obosesc ca in toate topicurile pe unde ai aparut tu (domnul stie tot)numai scandal s-a iscat.Ia fa o recapitulare si vezi cate certuri ai iscat.La orice argument in cate topicuri am vazut tu nu urmaresti de cat sa vi cu un contraargument.Eu am cea mai tare barcuta din lume si cu asta basta.Multa vreme unii nu au crezut ca pamantul e rotund.Oare de ce?

Scrie răspuns