Navomodele folosite pt plantat !?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
[quote="MarcelZgirdea"]omul lui d-zeu , florinw
daca io sunt ticnit , si vreau sa plantez la 1000 de metri , ce ai cu mine ? numai pentru ca tu arunci in piscina si te multumesti cu atat , inseamna ca eu sa nu-mi duc ticneala la capat ?
plantaza unde vrei. din partea mea potzi planta si la 1000km,ca nu-tzi mai trebuie viza.dar nu intzeleg de ce trebuie sa stresezi pe altzii cu tzicneala ta
iarasi cu aberatziile tata esti varza!atit timp cit sustzii ca prinzi crap cu cirligul gol doar ca plantezi,esti penibil.
ma tot iei la vale ca tziam denigrat barcutzele tale.unde am facut vreo afirmatzie despre barcutzele tale? nu aincerca sa mistifici si sa atribuia altora ce spui tu.sau prin faptul ca eu personal nu cred ca sint cele mai bune din lume inseamna pt tine denigrare?unde am, contestat eu avantajele pescuitului plantat fatza de lansat si care sint piscinele in care pescuiesc eu.toate postarile mele au fost la adresa ta nu la adresa barcilor care incerci sa le vinzi(produci) iara calitatea se reflecta in nr de vinzari. anu trecut carpoinitzer a vindut in jur de 400 (citat bericht carp mirror) de barci.tu cu perfectziune ta cite ai vindut?si povesti cu barcutze de camuflaj sa le potzi folosi pe beltzi unde navomodelu este interzis punele pe forumu tau nu pe un forum care se respecta. iar faptu ca tu te chinui sa gasesti o solutzie sa nutzi mai ploua navomodelu itzi dau eun 2 gratis.punei umbrela sau tzinel in sufragerie.cit despre discutzii neargumentate chiar vrei satzi citez aici ce ai postat pe celalalt forum de sau saturat totzi de tine?
daca io sunt ticnit , si vreau sa plantez la 1000 de metri , ce ai cu mine ? numai pentru ca tu arunci in piscina si te multumesti cu atat , inseamna ca eu sa nu-mi duc ticneala la capat ?
plantaza unde vrei. din partea mea potzi planta si la 1000km,ca nu-tzi mai trebuie viza.dar nu intzeleg de ce trebuie sa stresezi pe altzii cu tzicneala ta
iarasi cu aberatziile tata esti varza!atit timp cit sustzii ca prinzi crap cu cirligul gol doar ca plantezi,esti penibil.
ma tot iei la vale ca tziam denigrat barcutzele tale.unde am facut vreo afirmatzie despre barcutzele tale? nu aincerca sa mistifici si sa atribuia altora ce spui tu.sau prin faptul ca eu personal nu cred ca sint cele mai bune din lume inseamna pt tine denigrare?unde am, contestat eu avantajele pescuitului plantat fatza de lansat si care sint piscinele in care pescuiesc eu.toate postarile mele au fost la adresa ta nu la adresa barcilor care incerci sa le vinzi(produci) iara calitatea se reflecta in nr de vinzari. anu trecut carpoinitzer a vindut in jur de 400 (citat bericht carp mirror) de barci.tu cu perfectziune ta cite ai vindut?si povesti cu barcutze de camuflaj sa le potzi folosi pe beltzi unde navomodelu este interzis punele pe forumu tau nu pe un forum care se respecta. iar faptu ca tu te chinui sa gasesti o solutzie sa nutzi mai ploua navomodelu itzi dau eun 2 gratis.punei umbrela sau tzinel in sufragerie.cit despre discutzii neargumentate chiar vrei satzi citez aici ce ai postat pe celalalt forum de sau saturat totzi de tine?
-
- junior member
ai grija razvane ca si thoru are 2 tevi care cam seamana cu 2 torpiloare....Razvan.D scrie:asta merge prin 4 sateliti ,daca emite?vezi ca nu stiiMarcelZgirdea scrie:.
dara ai vazut nici asta nu are antena ca si ale voastre deci nu emite si nu receptioneaza nimic?
,iti poate emite o torpila exact in camera de dormit
si pe deasupra omu e si vesel si glumetz! si mai si sta pe linga cei mai buni...
Ultima oară modificat 29 Mar 2008 01:20 de către florinw, modificat 1 dată în total.
stai linistit ,si la voi se gasesc sfori de muscarit la 1000m ,doar asa spuneai pe un alt site......orice fel de pescuit necesita 1000mMarcelZgirdea scrie: cum ramane cu muscaritu' la 1000 de metri? o facem ? cauti tu sfoara sa nu mai rada astia de la magazine numai de mine? poate pe la voi prin belgia se gaseste la 1000 de metri ca la noi se pare ca nici nu au auzit de asa ceva. daca la voi se gasesc crucisatoare fara antena care receptioneaza si emit sigur se gaseste si sfoara de musca la 1000 de metri .

-
- junior member
corecta afirmatia , dara daca tot ai propus proiectu' cu muscaritu' la 1000+ macar ajuta-ma sa gasesc sfoara ca la noi chiar nu gasesc. ce naiba ?! tu propui un proiect io ma bag si nu avem obiectu' muncii ?! in loc de sfoara tu propui crucisator , l-au facut americanii ce rost are sa-l mai facem si noi ?!
ce zici ? daca nu gasim sfoara , nu producem ? 1000 de m conic de la mijloc spre capete ?huh asta provocare nu navomodele pentru nadit.

ce zici ? daca nu gasim sfoara , nu producem ? 1000 de m conic de la mijloc spre capete ?huh asta provocare nu navomodele pentru nadit.

[quote="florinw
razvane lasa omu in pace ca are rezultate. deja a prins 4 crapi (in citzi ani?)[/quote]
4 crapi in 4 ani,si nu e greu de ghicit de ce?
,ia prins la 1000 m 
razvane lasa omu in pace ca are rezultate. deja a prins 4 crapi (in citzi ani?)[/quote]
4 crapi in 4 ani,si nu e greu de ghicit de ce?

Ultima oară modificat 29 Mar 2008 01:30 de către Razvan.D, modificat 1 dată în total.
incearca cu sireturi legate. oricum numai barcutza conteaza,resturi sint accesorii....MarcelZgirdea scrie:corecta afirmatia , dara daca tot ai propus proiectu' cu muscaritu' la 1000+ macar ajuta-ma sa gasesc sfoara ca la noi chiar nu gasesc. ce naiba ?! tu propui un proiect io ma bag si nu avem obiectu' muncii ?! in loc de sfoara tu propui crucisator , l-au facut americanii ce rost are sa-l mai facem si noi ?!