Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
florinw
- senior member
Razvan.D scrie:[quote="florinw]
razvane lasa omu in pace ca are rezultate. deja a prins 4 crapi (in citzi ani?)
4 crapi in 4 ani,si nu e greu de ghicit de ce?

,ia prins la 1000 m

[/quote]
si cum a vazut barcutza la 1000m?

ca eu nu i-am imprumutat barca mea so urmareasca
-
MarcelZgirdea
- junior member
-
florineee
poate ca dupa inca 20 de ani ma prind si io ca tre pus ceva pe langa carlig, asta daca am profesori buni ca io sunt greu de cap.
razvane , io am venit dupa ovidiu , abia dupa ce l-a clonat florin.
oameni buni , voi in loc sa ma invatati ca nu e bine sa te duci la pescuit cu carligul gol ( io fiind invatat cu muscaritul unde e gol sau aproape gol ) si sa ziceti "bah prostule daca vrei sa prinzi mai mult de 4 crapi pe an pune ceva in carlig" voi va luati de batcutele noastre. propuneti crucisatoare fara antene , 4 sateliti , si deja produse de altii . poi vreti sa ne apucam de copiat ? sau de prins peste ?
apropo de ovidiu , inceparet el dara cati dintre voi au pus pe mal la Iernut 550kg de crap in 2 zile ? eh el se dadea cu Thorul peste crapi nu arunca. ma mandresc , chiar daca io prind la carligu' gol 4 crapi pe an si aia sinucigasi , io nu sunt pescar dara pescarii prind de se cracaneaza de ras , dara planteaza la 300+ , aaa.... stiu nu conteaza distanta.

-
florinw
- senior member
MarcelZgirdea scrie:florineee
poate ca dupa inca 20 de ani ma prind si io ca tre pus ceva pe langa carlig, asta daca am profesori buni ca io sunt greu de cap.
asta e. esti de moda veche.prinzi la trei triple fara nimic pe ele.dale macar cu aroma de scoica sa fie mai modern
razvane , io am venit dupa ovidiu , abia dupa ce l-a clonat florin.
oameni buni , voi in loc sa ma invatati ca nu e bine sa te duci la pescuit cu carligul gol ( io fiind invatat cu muscaritul unde e gol sau aproape gol ) si sa ziceti "bah prostule daca vrei sa prinzi mai mult de 4 crapi pe an pune ceva in carlig" voi va luati de batcutele noastre.
iara incepi. tu esti obsedat rau. cine se ia de barcutzele voastre (voastre este forma de politetze pt tale sau sintetzi mai multzi?)
propuneti crucisatoare fara antene , 4 sateliti , si deja produse de altii . poi vreti sa ne apucam de copiat ? sau de prins peste ?
apropo de ovidiu , inceparet el dara cati dintre voi au pus pe mal la Iernut 550kg de crap in 2 zile ? eh el se dadea cu Thorul peste crapi nu arunca. ma mandresc , chiar daca io prind la carligu' gol 4 crapi pe an si aia sinucigasi , io nu sunt pescar dara pescarii prind de se cracaneaza de ras , dara planteaza la 300+ , aaa.... stiu nu conteaza distanta.
si cum arata asa cracanatzi?

-
Razvan.D
- maniac
aloooo,nu am nimic cu navomodelele,problema e alta....RECLAMA FORTATA.....si vorbaraie multa +ABERATII (nava mea e cea mai buna)
apropo?daca tot sustii ca e cea mai buna ,antischock are?iti spun eu ca nu are ,deci 100% nu e cea mai buna din lume

-
florinw
- senior member
razvane,ai grija sa nu mai prinzi asa crapi sa nu te cracanezi cumva doamne fereste
-
Razvan.D
- maniac
florinw scrie:razvane,ai grija sa nu mai prinzi asa crapi sa nu te cracanezi cumva doamne fereste
sant cracanat inainte de a ma apuca de pescuit

-
Razvan.D
- maniac
MarcelZgirdea scrie:

cum dreaq a prins ovidiu 550 de kile cand el nu stie ce e montura cu plumb pierdut

-
florinw
- senior member
Razvan.D scrie:florinw scrie:razvane,ai grija sa nu mai prinzi asa crapi sa nu te cracanezi cumva doamne fereste
sant cracanat inainte de a ma apuca de pescuit

pai daca nu pescuiai de ce ai ris pina la cracanare?
asta o fi un nou criteriu de selectare a pescarilor? recomandal pt selectarea lotului natzional,si asa erau discutzii
-
florinw
- senior member
Razvan.D scrie:MarcelZgirdea scrie:

cum dreaq a prins ovidiu 550 de kile cand el nu stie ce e montura cu plumb pierdut

pai ce intrebari pui si tu.pai scrie clar,se dadea cu thorul peste crapi! (probabil ii aduna cu minciocul)
-
M@tr|X|
- veteran
-
Po' sa zic si eu ceva?
MERETI SI DORMITI CA II TARZIU !

Razvan Grindean
- carp addicted-