Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
teacher64
- veteran
-
E o tampenie. Patronul incearca prin orice mijloace sa-si protejeze pestele, si e de inteles. Dar o face fara cap.
Daca ar institui C&R sau pestele ce-l iei acasa s-ar plati la kilogram, separat, ar avea mult mai mult de castigat. In sensul ca sa permita si pescuitul cu navomodele, si cu barca, si cu 4 bete, etc...adica tot ce-i i-ar aduce pescari multi si de calitate, care vin doar sa se simta bine pe balta. In felul asta ar scapa si de traistarii care-i golesc balta.
Cu pescuitul la liber e cea mai rapida cale de a-si goli balta. E imposibil sa nu apara de 3-4 ori pe an cate una din "zilele acelea", stiti voi, cand trage pana si la carligul gol, si in larg, dar si la mal, si la bile, si la porumb, dar si la rama. Daca fiecare pleaca cu portbagajul plin... e clar!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
ricci
- junior member
Haideti prieteni pescari sa fim un pic realisti!Conflicte de opinii vor exista mereu,dar acea balta de vis pe care o vrem cu totii,inseamna timp si investitii.pe o scara de la 1-5,eu personal vad Iernutul la 3.Ce nu inteleg,este ca multi din noi vor sa vina in ajutor,fapt ptr.care repet intrebarea unui alt pescar:DE CE NU DATI UN NR. DE TELEFON VIABIL????.Este in ajutorul d-voastra d-mnule Administrator!
Cele bune!
PS.Totusi se v-a pescui si noaptea???Sa vii de la 200 km distanta ptr. 4 zile si sa nu poti pescui si noaptea chiar e o aberatie!
-
piscicola-iernut
- new member
-
alex_mures nu stiu despre ce BAN vorbesti, nu am aplicat o asemenea masura si nici nu am sa o fac pentru opiniile unui anumit user atata timp cat sunt argumentate si nu sunt deplasate.
Daca aceste barcute au fost interzise la concurusuri inseamna ca parerile mele cu referire la pacalirea pestelui prin aceasta metoda stau in picioare.
teacher64 astept un sfat cu referire la controlul pescuitului la stilul C&R pe o balta de asemenea suprafata. Cine vrea sa fure o sa fure pe orice stil.
Ultima oară modificat 01 Apr 2008 09:59 de către
piscicola-iernut, modificat 1 dată în total.
-
piscicola-iernut
- new member
-
ricci pescuitul pe timp de noapte este permis pe helesteul nr 2.
Puteti suna de acum si la numarul de mobil : 0749 037 539
Din cate am inteles au fost ceva probleme cu linia de la telefonul fix dar care s-au rezolvat.
-
Sanyi
- junior member
Domnu Fulger,
am auzit ca astazi 01.04 nu se pescuieste inca. Nu stiu cum o sa rezolvati distanta de 30 de metri dintre pescari, ca anul trecut dupa populare a fost ca la serbarile campenesti de 1 mai si 23 august si nu exista respect intre pescari si este posibil sa se ajunga in cel mai rau caz la batai.Pe langa acestea nu este acces pe partea dreapta de la ferma in jurul lacului pe timp ploios si asa partea stanga va fi foarte aglomerata. Ar fi bun un drum de piatra cubica. Pana acum am observat ca au amenajate cateva locuri cu umbrar si mese, un lucru laudabil.
Domnilor colegi,
daca nadim cu navomodelul si plantam nu ne ramane decat sa bem bere si sa nu dezvoltam tehnica aruncarii, perfectionarea momelilor. Dar la bile si porumb nu ai nevoie de navomodel, doar daca vrem sa ingrasam pestii, bucuria patronilor.
Oricum saptamana asta se va momi intens si vor trece cateva saptamani pana va umbla pestele dupa hrana.
Fire intinse!
-
florincj
- senior member
In prima luna se va inghesui lumea ca la urs si navomodelele sau barcile nu fac decat sa incurce lucrurile. Mai in vara-toamna cand vor fi mai putini pe lac poate se va da voie totusi , ca toata lumea sa fie multumita ceea ce e destul de greu ca sa nu zic imposibil .In perioada asta nu cred ca e necesar , cred ca e suficient naditul de pe mal. Cat despre traistari depinde de ce vor pati primii care sunt prinsi ca dupa aceea se duce vestea ca e ,, naspa " lacul si nu vor mai veni si altii.
@ teacher
Am nenorocul sa i-mi placa pestele .Daca eliberez 30-40 de kg de crap , consideri ca e o crima sau o paguba daca-mi duc unul de 2 kg acasa ? Nu vreau sa ma intelegi gresit , chiar i-mi plac multe din postarile tale , sunt multi insa care pleaca mai repede de la slujba sa mearga la pescuit dar trebuie sa duca un peste sefului nu ? Si ei trebuie intelesi !
-
alex_mures
- veteran
-
alin
poate nu se supara teacher dar raspund eu in locul lui
1.Gherete(rulote) asezate in locuri strategice 3-4 cred ca sant de ajuns,paznicii mai cu simtul raspunderi fata de locul de munca,echipati cu binocluri de calitate.
2.Pe chitantele care se elibereaza sa fie scris regulamentul si eventual un numar de telefon la care sa se raspunda non-stop pt. eventualele incalcari ale regulamentului.
Personal eu voi suna daca cineva nu va respecta regulamentul.Asta e cine vrea sa ma considere.... sa ma considere nu ma intereseaza.
Respecte
-
voicua
- veteran
-
Alex prietene,le dai idei....Cu un detasament de jandarmi si tot nu s-ar rezolva problema.Care ati fost anul trecut dupa populare cred ca intelegeti la ce fac referire!!!A fost raiul celor multi(ma abtin in a-i face traistari)....Respecte.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
-
Rahan
- senior member
Am trecut azi pe lac, multa lume....., ce mai, parca era la piata, am stat 10 minute si am plecat