LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 10 Mar 2008 23:56

Pai noi vrem sa venim ....mai vorbim zilele astea , sa ne intilnim asa cum spui tu la iesirea din Oradea . Cred ca vineri pe la ora 17 vom fi in Oradea , sau mai vedem ce mai stabilim pana atunci .Acum sper sa tina timpul cu noi ca a plouat suficient .Oare putem intra cu VW. Passat sau mai bine cu o Dacie papuc 4x4 ????
Nu cred ca se usca prea repede pamantul dupa atata ploaie . Si sa vedem ce mai zice si dl. Dinu . Mai vb. maine .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

razvan 13
member

Mesaj de razvan 13 » 11 Mar 2008 08:20

[quote="dan-h"]
.Oare putem intra cu VW. Passat sau mai bine cu o Dacie papuc 4x4 ????

e mai sigur cu 4x4 :idea: :idea:

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 11 Mar 2008 15:38

mi-a revenit imaginea,dar nu prea am voie sa privesc mult la laptop deocamdata,oricum treaba-i buna si chiar se prinde peste.Din pacate chiar ca e nasol cu accesul,daca nu ai 4x4 si ploua,dar voi incerca sa remediez problema anul asta.Nu este problema de bani dar sunt cativa sateni rauvoitori si acu 5 ani cand m-am apucat sa pietruiesc umpic drumul,au inceput sa-l calce cu tractoarele de nu mai era de recunoscut dupa doua saptamini.Am alta idee sper sa tina,pina atunci Carpat trophy daca ploua,orice masina cu 4x4 intra si iese pe orice vreme.

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 16 Mar 2008 21:24

Sambata,Livada a mai dat un frumusel de 17kg.Si daca in apa in acel moment pe patul de nada erau si lansete cu momitor si ciorchine de viermi,frumuselul a preferat bilele noastre de la Solar.(minunata alegere)
Rog baietii din Hunedoara sa posteze pozele.

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 17 Mar 2008 20:33

Da , e super balta de la Livada , si Cipri cu prietenii lui au prins un crap foarte frumos de 17 kg. Cine stie peste prinde ...Nu stiu cum sa postez pozele , daca i-mi da cineva un sfat ii multumesc anticipat si le postez cat se poate de repede . Dl. Dinu se pare ca e bun si ca pescar nu numai ca adminstrator am avut numai de invatat de la el in putinul timp cat a stat cu noi pe balta . Si Cipri a fost nr.1 pe balta cu asa crap. Afost o partida super , si am avut multe de invatat de la Livada . Si drumul a fost bun , a putut intra oricine cu orice fel de masina . Pacat ca nu a venit Florin de la Cluj . Ne mai vedem in 15 aprilie ....

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 18 Mar 2008 12:32

@dan-h
Ma faci sa-mi smulg parul din cap de ciuda (glumesc desigur ) , eu am stat in ploaie si lapovita si am venit acasa cu un miel ! Dupa prognoza meteo nu puteam risca , dar stai linistit ca sezonul de abia incepe asa ca nu ai sanse sa ,, scapi " . Ma bucur pt. voi si va doresc sa o tineti tot asa !
Astept pozele !!!

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 29 Mar 2008 23:24

Nu a mai fost nimeni in ultimul timp la Livada ???? Pentru hunedoreni si cei din apropiere cred ca e printre putinele balti unde se prinde crap chiar si acum cat apa este inca rece ....Azi am fost la Daia Romana (Sebes)dar a mers foarte rau . Au fost 100 de pescari platitori de bilet , din care doar cel mult zece au prins peste si aia mici intre 500 de grame si un kilogram . Nouazeci de pescari nu au avut nici macar o trasatura o zi intreaga ...
Nu sunt povesti , asta e realitatea .Haideti fratilor si cu vesti mai bune .....de la Livada sau pe unde a-ti mai umblat .

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 03 Apr 2008 09:02

Vesti cu adevarat bune ! Aseara s-a prins la Livada crap de 20,5 kg.
Felicitari baieti pt. captura si pt. primul +20 din acest an !

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 03 Apr 2008 10:07

bravo,felicitari pt captura.

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 03 Apr 2008 10:39

florincj scrie:Vesti cu adevarat bune ! Aseara s-a prins la Livada crap de 20,5 kg.
Felicitari baieti pt. captura si pt. primul +20 din acest an !
20,5 :shock: cred ca o sa mute toata lumea crapii in livada daca cresc asa mari :lol:
Felicitari ;-)
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

Scrie răspuns