2008 Balti in Timis
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
2008 Balti in Timis
Salutari la toata lumea.
As dori sa incep si eu sezonul de pescuit ( stiu ce este cam tarziu:D ) si as dori ceva informatii legate de baltile din Timis.
Thx
As dori sa incep si eu sezonul de pescuit ( stiu ce este cam tarziu:D ) si as dori ceva informatii legate de baltile din Timis.
Thx
- Cucu Ionel
- senior member
Pai, cea mai vizitata este asta:www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic4939.html.Mai sunt si altele,Berini,Icloda,Pischia,Nitchidorf,Ianova,Jimbolia ...Acum ar trebui sa dai si tu ceva amanunte,ce fel de balta doresti,cu plata sau fara,cu crap mare sau ciortan ... 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
baltile de la jimbolia am auzit ca au fost preluate de primaria din jimbolia.taxa este de 170 ron pe an cu permis de la ei si se poate pescui cu 2 bete iar de vineri pina duminica se poate pescuii si pe timp de noapte.sa populat in ianuarie cu 3000 kg crap pe 3 sau 5 balti.nu mai stiu sigur.se poate retine tot pestele capturat!

!!!
doar cu 2 bete??? eu stiam de 3 !!!
am auzit ca merge jimbolia...insa ciortanul asta bagat recent..si ala la pluta in zonele cu apa mai mica!!!
am auzit ca merge jimbolia...insa ciortanul asta bagat recent..si ala la pluta in zonele cu apa mai mica!!!
Berini
Am fost la Berini la pescuit doua saptamani la rand si cam slabut. Acum doua saptamani am luat un crap mic de 2.3 Kg iar saptamana trecuta nimik
Ceva informatii legate de balta: este voie numai cu 2 bete ( am pescuit cu trei si nu te verifica nimeni ). Taxa este de 15 RON.
Acum nu se mai plateste carasul prins ( spre deosebire de anul trecut cand era 5 RON/Kg ). Am vb. cu propietarul si cica a populat cu 5000Kg crap in toate cele trei balti. Kg-ul de crap este 12RON pentru cei mai mici de 5 Kg si 20RON pt. cei peste 5 Kg. Mi se pare normal sa descurajeze oamenii sa ia acasa crapi mai mari de 5 Kg (si asa sunt prea grasi
)
Apa este cam rece iar pestii nu prea se "misca". Daca ai norocul sa dai peste iei te-ai scos altfel ghinion
Am sa ma mai duc doar cand se va mai incalzi ceva apa. Pana atunci nu pot decat sa va urez Fir Intins....

Ceva informatii legate de balta: este voie numai cu 2 bete ( am pescuit cu trei si nu te verifica nimeni ). Taxa este de 15 RON.
Acum nu se mai plateste carasul prins ( spre deosebire de anul trecut cand era 5 RON/Kg ). Am vb. cu propietarul si cica a populat cu 5000Kg crap in toate cele trei balti. Kg-ul de crap este 12RON pentru cei mai mici de 5 Kg si 20RON pt. cei peste 5 Kg. Mi se pare normal sa descurajeze oamenii sa ia acasa crapi mai mari de 5 Kg (si asa sunt prea grasi

Apa este cam rece iar pestii nu prea se "misca". Daca ai norocul sa dai peste iei te-ai scos altfel ghinion

Am sa ma mai duc doar cand se va mai incalzi ceva apa. Pana atunci nu pot decat sa va urez Fir Intins....