lorenzo
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
lorenzo
legat de balta am fost vineri cu 7 bete din care 4 la crap si 2 la caras iar1 la salau cu toate momelile care le aveam eu la mine,am stat vreo 7-8 ore dar nu-am avut nicio trasatura macar la nimic asa ca mai trebuie incercat si sa nu uitam ca speranta moare ultima.asa ca fir intins 

Ultima oară modificat 06 Apr 2008 11:02 de către lori, modificat 1 dată în total.
Re: iernut
incearca cu 14 betzelorenzo lamas scrie:legat de balta am fost vineri cu 7 bete din care 4 la crap si 2 la caras iar1 la salau cu toate momelile care le aveam eu la mine,am stat vreo 7-8 ore dar nu-am avut nicio trasatura macar la nimic asa ca mai trebuie incercat si sa nu uitam ca speranta moare ultima.asa ca fir intins

pune frate ,macar 20.asa se prinde pestele!lorenzo lamas scrie:poate ,eu asi incerca dar astept sa-mi mai cumpar citeva,nu chiar inca sapte dar inca vreo 4
cam cite topicuri cu "iernutzi" potzi face pina miine seara?
iernutzi ...............................................................
.frate ce drek ma exista o limita de bun simt de3-4 lansete nu 10 si nici nu stiu cum naiba vrei sa prinzi peste cu 7 lansete si mai si pescuind si la salau .
baga 3 lansete iati avertizoare si asa poti sa alegi sa fi si in cealalta parte a baltii si tot sti cand trage da la 6 lansete ,mai ales daca sunt cu bambine o sa vezi p_ _a cand trage. ps:pune la titlu cand apare la mesaj o chestie de referinta nu iernut ca deja o sa ti se stearaga topicurile cred.fir intins.

Eu ti-as recomanda priponul ca sa nu mai strici bani pe inca 4 pete ca oricum nu vei sti niciodata sa pescuiesti.lorenzo lamas scrie:poate ,eu asi incerca dar astept sa-mi mai cumpar citeva,nu chiar inca sapte dar inca vreo 4
Felicitari pentru noul nascut care am inteles ca-i cel mai mic copil al tau si-l chiama TJ (turbo jiji).
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi