Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Blueman
- junior member
Am achizitionat trei mulinete Okuma powerline 865si sincer trebuie sa recunosc ca nu stiu ce bete sa aleg din urmatoarele prezente pe piata clujeana si a caror valoare sa nu depaseasca 300lei/buc(bugetul asta

):
1. Cormoran Uk capr force sau eliminator
2. Energo team
3. Shimano alivio sau force master specimen long range
Eu aceste bete am avut ocazia sa le tin in mana dar mi s-au parau undeva la fel....tin sa mentionez ca dorec ca lungimea batului sa fie de 3,90 eu am 1.85 si mi de pare ca punctele de prindere ale lansetelor de 3,6o sunt prea mici pentru mine...Pareri?
Orice alta sugestie despre bete este binevenite precum si modalitatea de achizitionare (300lei/bucata)!
Va multumesc!
-
Blueman
- junior member
Chiar nimeni nu are nici o parere la intrebarile mele???
-
peterfi lajos
- member
Eu a m okuma pl60 cu bete cormoran carp force de 3,5 lb si 3,90 lungime se potrivesc perfect ,sint echilibrate.
Nu prea primesti raspunsuri pentru ca pe acest site toti sint fani simano bblc si bete eglezesti.(harrison,cetury, greys)(sint la moda,e trendi, cuul)
Din fericire crapi nu au fost atentionati sa muste numai la aceste bete si mulinete,asa ca prindem si noi fara probleme....
O montura facuta corect,niste bile de calitate si fir intins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Blueman
- junior member
Stimate domnule Lajos va multumesc foarte mult pentru parerea dumneavostra...sincer si eu as inclina spre cormoran dar dupa cate am citit si auzit acestea se rup de la imbinarea celor doua tronsoane...Ati avut ceva probleme in acest sens??? Oricum multumesc pentru timpul acordat si fir intins!!!
-
malus
- new member
eu am 4 uk carp eliminator 3 (3.60m) cu okuma axeon ax60 ... rezultatul: un ansamblu foarte echilibrat... le-am folosit tot sezonul trecut cu multe partide si aruncari foarte multe si nu am sesizat nici un fel de problema la imbinare
-
Blueman
- junior member
Multumesc si tie malus pentru raspuns ...trebuie sa recunosc ca stau infipt cu ochii pe calculator pentru a putea lua cea mai buna decizie. Chiar vreau sa achizitionez betele saptamana care vine .....Mai astept cateva pareri din partea dumneavostra si va multumesc inca o data celor care mi-au raspuns .....nu in ultimul rand Fir Intins si cat mai multe partide de pescuit!!!
-
ulvan
- senior member
-
Blueman scrie:Multumesc si tie malus pentru raspuns ...trebuie sa recunosc ca stau infipt cu ochii pe calculator pentru a putea lua cea mai buna decizie. Chiar vreau sa achizitionez betele saptamana care vine .....Mai astept cateva pareri din partea dumneavostra si va multumesc inca o data celor care mi-au raspuns .....nu in ultimul rand Fir Intins si cat mai multe partide de pescuit!!!
Incearca si Fox Warrior 3.90 cu 3.25lbs din 2 tronsoane.
Sunt niste bete extraordinare la acest buget.
-
Blueman
- junior member
Stimate domnule ulvan3x eu sunt din cluj napoca si din cate stiu eu nu exista in oras vreun furnizor al acestor bete de pescuit.....si sincer sa va spun as vrea sa-l tin in mana batul inainte de al achizitiona( sa vad cum se echilibreaza cu mulineta)....Oricum multumesc pentru parerea dumneavostra si am sa tin cont de ea(am sa ma interesez mai amanuntit despre aceste lansete). Daca stiti un furnizor in cluj sau apropiere va rog frumos sa-mi scrieti....Va multumesc si fir intins!!!!!

-
marius.tim
- veteran
malus scrie:eu am 4 uk carp eliminator 3 (3.60m) cu okuma axeon ax60 ... rezultatul: un ansamblu foarte echilibrat... le-am folosit tot sezonul trecut cu multe partide si aruncari foarte multe si nu am sesizat nici un fel de problema la imbinare
Eu am rupt Eliminator de 3,90 la a doua aruncare,s-a taiat spigotul la iesirea din primul tronson si toate lansetele au inceput sa piriie serios asa ca le-am trimis inapoi.Varianta de 3,6 are spigotul mai gros si alt blanc asa ca nu poate fi facuta o comparatie intre ele.
La pretul de 300ron cit costa un Fox Warrior Es de 3,9 si 3,25lbs nu are nici un fel de concurent pe piata.
-
peterfi lajos
- member
Blueman scrie:Stimate domnule Lajos va multumesc foarte mult pentru parerea dumneavostra...sincer si eu as inclina spre cormoran dar dupa cate am citit si auzit acestea se rup de la imbinarea celor doua tronsoane...Ati avut ceva probleme in acest sens??? Oricum multumesc pentru timpul acordat si fir intins!!!
>>>Eu am pescuit cu carp force 3.5 lb si 3,9 m lungime 50-60 de zile cu plumbi de 100- gr si nu sa rupt nici unul.
Poate ca daca foloseam 130-150 gr se rupea dar ,si cu 100gr arunc 120 m ,pentru mine e suficient,oricum nu pot sa nadesc mai departe cu catapulta.
Fox elite a avut un prieten de al meu ,am pescuit cu ele citeva zile dar erau prea rigide pentru mine.