LACUL BRATENI
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
LACUL BRATENI
am deschis un nou topic findca nu il mai gasesc pe cel vechi daca am gresit scuzele de rigoare . Voicua nr meu de tel este 0744226917 pls suna ma [/b]
TRAIAN RACEAN
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica
0744293016
T.C.E.:Arta incepe acolo unde se termina tehnica
Reactualizare topic.
Primele 2 iesiri ( 12 ore fiecare) din acest an le-am facut pe acest frumos lac.Una cu rezultate acceptabile(2 crapceni de 3,5 respectiv 5 kg),iar cea de-a doua,din cauza conditiilor meteo nefavorabile(dimineata -4 grade iar la amiaza 16 ) impreuna cu proaspatul nostru coleg Techneekal(Bogdan)care m-a insotit ,esec total.Asteptam si alte opinii cu referire la aceasta balta.
Taxa pe 2008:40lei ziua,40 lei noaptea.Conditiile sunt identice cu cele de anul trecut:nu se momeste din barca,crapul de peste 4 kg.se elibereaza contra unui bon de pescuit de 12 ore,cabanute,dusuri, bar,frigider etc.Respecte si fir intins.
Primele 2 iesiri ( 12 ore fiecare) din acest an le-am facut pe acest frumos lac.Una cu rezultate acceptabile(2 crapceni de 3,5 respectiv 5 kg),iar cea de-a doua,din cauza conditiilor meteo nefavorabile(dimineata -4 grade iar la amiaza 16 ) impreuna cu proaspatul nostru coleg Techneekal(Bogdan)care m-a insotit ,esec total.Asteptam si alte opinii cu referire la aceasta balta.
Taxa pe 2008:40lei ziua,40 lei noaptea.Conditiile sunt identice cu cele de anul trecut:nu se momeste din barca,crapul de peste 4 kg.se elibereaza contra unui bon de pescuit de 12 ore,cabanute,dusuri, bar,frigider etc.Respecte si fir intins.
Ultima oară modificat 09 Apr 2008 19:49 de către voicua, modificat 1 dată în total.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Raducule,ce surpriza !!!Ce mai faci prietene?...
...Ne-am instalat langa stuf,colt cu digul.O singura trasatura;un caras voinic la al meu boilies cu aroma de porumb.In rest canci .
Tu?Pe cand urmatoarea iesire?Joi spre vineri nu esti disponibil?
...Ne-am instalat langa stuf,colt cu digul.O singura trasatura;un caras voinic la al meu boilies cu aroma de porumb.In rest canci .
Tu?Pe cand urmatoarea iesire?Joi spre vineri nu esti disponibil?
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
- Boros Floris
- junior member
- Boros Floris
- junior member
Tocmai am sosit dupa o partida de 36 ore.Crapceni intre 4-6 kg .Totul a decurs conform planului initial .raducu scrie:Voicu, ai fost joi la Brateni ? Cum a mers ?
Ultima oară modificat 10 Apr 2008 14:15 de către voicua, modificat 1 dată în total.