Producatori de lansete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Producatori de lansete
Puteti sa va spuneti parerea in legatura cu cei mai buni producatori sa zicem primii 5 in opinia voastra?
Ultima oară modificat 06 Apr 2008 17:40 de către spatar ovidiu, modificat 1 dată în total.
Daca tintesti o lanseta buna cred ca un xxx 3 ti-ar fi indeajuns
Century,Harrison,Free Spirit
Mai sunt si alte marci de xxx insa ori construiesc lansete pe blank Harrison si atunci de ce sa nu iei un Harrison "autentic" ori fac lansete in China si te face sa nu-ti mai trebuiasca.
Din cate stiu Century si Harrison mai fabrica in UK.
Harison insa are si modele MADE IN CHINA
Century,Harrison,Free Spirit
Mai sunt si alte marci de xxx insa ori construiesc lansete pe blank Harrison si atunci de ce sa nu iei un Harrison "autentic" ori fac lansete in China si te face sa nu-ti mai trebuiasca.
Din cate stiu Century si Harrison mai fabrica in UK.
Harison insa are si modele MADE IN CHINA

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
Pentru detali despre fiecare model vezi cele doua link-uri
http://www.xxx.ro/categorii/lansete-mincioguri/
http://www.totalfishing.ro/lansete-free ... 7_712.html
Mai departe te descurci.
http://www.xxx.ro/categorii/lansete-mincioguri/
http://www.totalfishing.ro/lansete-free ... 7_712.html
Mai departe te descurci.

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
-
- member
- vladut mateianu
- veteran
Si ce este cel mai important :
Century este blank englezesc, Free Spirit este chinezesc......Asa ca trage singur concluziile !
Century este blank englezesc, Free Spirit este chinezesc......Asa ca trage singur concluziile !
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
- marius.tim
- veteran
Cum sa fie blancuri chinezesti din moment ce un Hi-S200 este mai scump ca un FMJ , 1920 ron HI-S200 si 1550 ron FMJ? Sigur nu sint din moment ce mai toate variantele de la Free Spirit sint mai scumpe ca si Century si Harrison.....vladut mateianu scrie:Si ce este cel mai important :

Acum ceva vreme citeam un interviu a lui Steve Harrison. Am tot cautat interviul sa-l atasez aici dar nu l-am gasit. Ceva am retinut din ce spunea Steve Harrison ( proprietar Harrison advansed rods) si anume: Multe fabrici din asia sunt mediocre insa sunt unele in Koreea si f putine in Japonia care scot produse excelente si de cea mai buna calitate, ca ii admira iar competitia cu ei il face sa fie in frunte. Daca ne luam dupa ce spune Free Spirit, acestia produc blancurile crap tamer si seria E in Koreea iar seria S si Hi-S in Japonia, lanseta fiind echipata cu ce trebuie in Anglia.
In opinia mea, si vreau sa cred:neurta, aici, pe forum, sunt doar unu sau 2 foarte bine informati,care-ti pot da sfaturi obiective. Mai sunt 3-4 bine informati, insa subiectivi dat fiind unele interese.
Daca vreti informatie cu un procent ridicat de obiectivitate, intrati pe forumurile englezesti. Daca nu stiti sa cititi in engleza, gasiti pe cineva sa va citeasca. (ma refer la cei care sunt la inceput, si vor sa investeasca in niste scule performante).
In opinia mea, si vreau sa cred:neurta, aici, pe forum, sunt doar unu sau 2 foarte bine informati,care-ti pot da sfaturi obiective. Mai sunt 3-4 bine informati, insa subiectivi dat fiind unele interese.
Daca vreti informatie cu un procent ridicat de obiectivitate, intrati pe forumurile englezesti. Daca nu stiti sa cititi in engleza, gasiti pe cineva sa va citeasca. (ma refer la cei care sunt la inceput, si vor sa investeasca in niste scule performante).
- vladut mateianu
- veteran
Corect ce scrie Adrian, singurele firme engleze care produc blancuri sunt Harrison si Century. Venture lucreaza tot cu blankuri Harrison.Restul producatorilor englezi de lansete(Greys, Free Spirit etc) lucreaza pe blankuri chinezesti, coreene sau japoneze.
Daca sunt mai bune sau mai proaste nu stiu, timpul le va lamuri pe toate.....
Are cineva rabdare sa caute pe siteurile englezesti sa vada de la ce firma sunt cele mai multe lansete rupte ?
Asta ca sa nu postez eu, deoarece parerea mea poate fi considerata pertinenta... 
Daca sunt mai bune sau mai proaste nu stiu, timpul le va lamuri pe toate.....
Are cineva rabdare sa caute pe siteurile englezesti sa vada de la ce firma sunt cele mai multe lansete rupte ?

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap