Bucuresti - Ostrov - Tuzla/Mangalia

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
DD
member

Bucuresti - Ostrov - Tuzla/Mangalia

Mesaj de DD » 16 Iul 2004 08:34

Stie cineva programul bacului de la Calarasi la Ostrov si eventual starea drumului de la ostrov spre Tuzla sau Mangalia ? Vreau sa fug pana la Vama in seara asta si as incerca drumul asta pentru a scapa de aglomeratie.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 16 Iul 2004 08:58

Am un prieten care a folosit de curand drumul si a spus ca este ok, singura problema este plictiseala ca esti singur pe sosea, doar ceva popandai si broaste testoase mai intalnesti.Taxa pentru bac este 150.000 lei si programul: primul bac la 6.30 (7 pe partea cu Bucurestiul) si ultimul la 21.00-21.30

dan juverdeanu

Mesaj de dan juverdeanu » 16 Iul 2004 08:58

Programul bacului nu-i stiu oricum pina nu se umple nu pleaca
Taxa trecere 150.000 lei asta acum 2 saptamini
Ostrov Lipnita Baneasa FB
Baneasa Dobromir Independenta Negru Voda Mangalia bun , atentie totusi sunt si gropi mari in asfalt greu de evitat daca ai peste suta/ora ,

iulian
member

Mesaj de iulian » 16 Iul 2004 10:13

Drumul prin Ostrov -Baneasa -Basarabi -constanta- mangalia este f bun ,dar am fost ieri in Bucuresti prin hirsova si este f bun si relativ putin aglomerat si doar 3 radare intre buc si constanta
iulian staicu

Scrie răspuns