lacuri langa cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Boros Floris
- junior member
Ciortani frumusei(500gr-1kg) se prind si pe martinesti,cu conditia sa plantezi momeala la maxim o palma de trestie,singura problema e ca ciortanu vine numai dupa ora 18 pana se intuneca si mult dupa
,montura fina,preferabil la pluta,in rest babusca frumoasa si carasei...la crap(parerea mea) mai e nevoie de vreo 5 grade in plus sa intre in joc.Fir intins impatimitilor.

ARIZONA CARP TEAM
-
- new member
scuze de intrebare.......dar pe unde e acest Brateni ??? si eu stau in cluj si sunt "nebun" cu pescuitul dar nu stiu despre care Brateni vorbiti.............luni merg la Iernut pentru vreo 2-3 zile, am auzit ca s-a populat si m-am gandit sa incerc, chiar nu mai stiam pe unde sa incerc o partida de deschidere
iar un prieten de pe forum m-a convins cu Iernutul, despre Catina am auzit si eu ca se mai prinde in rest Zau cam slab, Ciurila la fel.............mai asteptam sa se incalzeasca putin, fir intins tuturor

@lucim23
Din pacate nu prea , desi avem cele mai multe lacuri comparativ cu judetele limitrofe. Uita-te la cei de pe forum si vezi cati merg la pescuit in jud. Cluj ? Daca suporti paznicii si administratia poti incerca pe Suatu , e doar la 40 de km. Personal prefer Iernut care e mai aproape , adica cca 75 de km.
Din pacate nu prea , desi avem cele mai multe lacuri comparativ cu judetele limitrofe. Uita-te la cei de pe forum si vezi cati merg la pescuit in jud. Cluj ? Daca suporti paznicii si administratia poti incerca pe Suatu , e doar la 40 de km. Personal prefer Iernut care e mai aproape , adica cca 75 de km.