iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
am momit dimineata cand am ajuns cu racheta de nadire dar foarte haoticbufulica scrie:lucim23 bv...faine capturi...am si eu o intrebare ai momit in prealabil locul cu ceva? si ce montura ai folosit la pufarin??

la pufarin am o montura mai "suspecta" putin: naditor de care leg 2 carlige, naditorul il umplu cu mamaliga iar pe cele 2 carlige pun pufarin

slutare si fire foooarte intinse
ps: cred ca p joi mai trag o fuga pana acolo

mersi de info...kulmea si eu cred ca joi ies iar pe iernut asta doar daca imi permite vremea care parca a inebunit in ultimele 2 zile numai furtuni si ploaie torentiala....altfel daca e soare cred ca ne vedem......eu dau pe balta mica sub deal unde e fostul dig(sper sa fie liber
oricum te-am retinut la fata din poze
poate stam la o berica si la o poveste 

din pacate nu am putut merge azi, au intervenit niste probleme
au fost in schimb niste prieteni ieri si mi-au zis ca daca ajungi dupa ora 6 pe lac cel mai probabil nu vei gasi loc............deci celor interesati : Sculati-va devreme prieteni !
bufulica, daca ai fost, lasa un post cu ce ai facut, prins, vazut, auzit de pe lac...........azi toata ziua am regretat la vremea de afara si la timpul care il puteam petrece pe lac
poate ne vedem alta data......................
sanatatiieee

bufulica, daca ai fost, lasa un post cu ce ai facut, prins, vazut, auzit de pe lac...........azi toata ziua am regretat la vremea de afara si la timpul care il puteam petrece pe lac

poate ne vedem alta data......................
sanatatiieee
am fost azi iesit un pic pe iernut intre 5 dimineata si pana la 13 amiaza capturi crap-0 caras cat incape inclusiv pe pufarin si porumb cu aroma de scoica si vanilie...mai lipsea sa mai intre vreunul pe bila
...am momit pana mi s-a rupt si prastia dar crapul tot nu s-a lasat convins
locatie balta mica sub e 60'intradevar cine vrea sa prinda un loc anume si bun pe balta i recomand sa fie acolo pe 5 dimineata ...eu azi am mers pe la 5 jumate si deja locul ochit de mine era ocupat( fostul dig intre cele 2 balti)
lucim23 poate ne-om vedea mai dupa sarbatori si 1 mai ...de 1 am planuito iesire la vadu rosu langa brasov sa vedem ce o fi si pe acolo
Paste fericit la toti forumistii de crap.ro

locatie balta mica sub e 60'intradevar cine vrea sa prinda un loc anume si bun pe balta i recomand sa fie acolo pe 5 dimineata ...eu azi am mers pe la 5 jumate si deja locul ochit de mine era ocupat( fostul dig intre cele 2 balti)

lucim23 poate ne-om vedea mai dupa sarbatori si 1 mai ...de 1 am planuito iesire la vadu rosu langa brasov sa vedem ce o fi si pe acolo

Paste fericit la toti forumistii de crap.ro

si eu merg la brasov maine si stau pana pe 4 mai; am sa ies acolo pe ceva balta (lasa-mi un numar de telefon pe pm si mai multe detalii despre vadul rosu; locatie, taxe, c&r? poate mergem impreuna)
, deocamdata nu stiu sigur pe care balta (nu am mai fost in zona aia la pescuit niciodata) ma v-a duce un prieten; oricum si acum imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri sau azi macar pe iernut dar asta este..........servicul e servici
bufulica pe unde se ajunge la lacul mic? si tot la fel de multa lume e? s-a populat si acolo la fel ca pe lacul mare?
sanatate si sarbatori fericite tuturor !

bufulica pe unde se ajunge la lacul mic? si tot la fel de multa lume e? s-a populat si acolo la fel ca pe lacul mare?
sanatate si sarbatori fericite tuturor !
lucim pe balta mica se poate ajunge si cu masina si e mai bun drumul decat pe balta mare in sensul ca nu e atata noroi....exact cand ajungi vezi balta de la drum nu faci stanga spre administratie unde platesti taxa ci dreapta si se inconjuara un pic balta mare apoi dai in balta mica...sunt zone bune de pescuit cu stufaris plasat la 60-120 m de mal si cu adancime medie cam de 2-2.5 m ....cand s-a populat s-a populat in balta mare dar asta nu e important pt ca cele doua balti (cea mare si mica sau 1 si 2) sunt unit(mai demult era un baraj de pamant ce le despartea dar acum a fost spart si practic s-a format o singura balta) ...cat despre lume ieri a fost destula dar totusi nu e ca in weekend cand nu ai loc sa arunci un bat ...capturi cam aceleasi la toata luma caras...nu am vazute ia vreun crap cel putin in zona mea vizuala de pe balta mica....nu pot sa iti zic ce s-a intamplat pe cea mare...cat despre brasov iti las un PM ca sa nu deviem topicul
toate cele bune !
toate cele bune !

in primul rand NUUU,nu luam unu de 8 kg si nici unul de ,3,4,5,6,7......bufulica scrie:da intradevar voi pescuiti doar in sistem C&R nu?haideti sa mai fim si seriosi ca fiecare dintre noi isi mai retine cate o captura nu? am fi ipocriti sa nu recunoastem...
si in al 2-lea rand,imi vine greu sa cred ca deja a inceput crapul la depus,mai ales pe iernut!!!
apropo,cati pesti de 8 kg are iernut?,s-au mai bine sa intreb CATI VOR MAI FI pana in toamna?????

pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare