Mulinete

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Stan Bogdan
junior member

Mulinete

Mesaj de Stan Bogdan » 02 Mai 2008 10:46

Ce parere aveti despre urmatoarea mulineta Sert Pandor :?: :?:
Stan Bogdan aka Junioru`

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 02 Mai 2008 13:07

bogdan eu nu pot recomanda decat bblc pentru ca le am si sunt incredibile.mai strange un milion juma si iati bblc.ascultama ca nu o sa regreti

marian_popescu
veteran

Mesaj de marian_popescu » 07 Iun 2008 22:14

am avut ocazia sa le vad deabia in mai si iti jur ca arata exact ca okuma orix, modelul cu pinten declansator pentru pick-up, doar ca vin cu mult mai multi rulmenti decat este necesar, mai multi tamburi decat ai folosi in mod normal, o manivela pe care o gasesti pe modelele mari ale multor mulinete de crap/surf made in china (jaxon, trabucco, mai nou okuma synex) ulei, ambalaj extravagant si alte chestii care iti iau ochii si, pe deasupra, mie mi se pare ca orixurile mele merg mai sunt mai usoare si merg mai finut in ciuda numarului de rulmenti de 2,5 ori mai mic, ca sa nu mai punem la socoteala pretul. pu pariu ca aceeasi mulimete, daca ar veni cu un tambur de rezerva di grafit si un ambalaj obisnuit si vreo 5-7 rulmenti, nu ar costa mai mult de 2 mil, cu indulgenta

Stan Bogdan
junior member

Mesaj de Stan Bogdan » 24 Iun 2008 17:53

...
Stan Bogdan aka Junioru`

Scrie răspuns